#El açması baklava tarifi

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri 03:01

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi Börek Tarifleri..

Köy Ekmeği Tarifi 03:29

Köy Ekmeği Tarifi

Ekmek Yapma Makinesiz Ekmek Tarifi..

Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Portakallı Kurabiye Tarifi 04:58

Portakallı Kurabiye Tarifi

Portakalli kurabiye tarifi Malzemeler 1 tane portakal 1 su bardagi şeker(eger cok tatli seviyorsaniz 2 3 yemek kasigi sekeri arttirabilirsiniz) 2 yemek kasigi yogurt Yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta(not.isterseni..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:30

Pamuk Gibi Simit Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler bu nefis pamuk gibi simit tarifi videosuna bayılacaklar. Yapımı da oldukça basit olan yumuşacık simiti evde kolayca yapabilirsiniz. Pamuk simit nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir..

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:22

Susamlı Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Tuzlu kurabiye tarifleri sevenler için en sevilen susamlı kurabiye tarifi yapımı videosu hazırladık. Pastane usulü kurabiyelerimizi evde hızlı ve kolayca yapabilirsiniz...

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri 03:14

Şakşuka Tarifi - Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere özel şakşuka tarifi videosu hazırladık. Özel günlerinizde ve yemeklerinizin yanında nefis patlıcanlı meze evde kolayca yapabilirisiniz. Şakşuka nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ayrınt..

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır 04:31

Kısır Tarifi Kısır Nasıl Yapılır

Kek kalınıdan kısır tarifi..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Gül Tatlısı Tarifi 02:07

Gül Tatlısı Tarifi

Gül Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gr eritilmiş tereyağı 1 çay bardağı irmik 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su ..

Nefis Mantar Sote Tarifi 01:06

Nefis Mantar Sote Tarifi

Şahane Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler 300 gram mantar ( ambalajlı paketlerde satılmaktadır) 1 adet tatlı yeşil biber 1 adet tatlı kırmızı biber 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı salça 2 çimdik kimyon 3 yemek kaşı..

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri 05:36

Kayseri Yağlama Tarifi - Yemek Tarifleri

Kayseri yağlama tarifi nefis bir lezzet. Kat kat hamur arasında kıymalı harcı ile et ve hamuru bir arada yemek tarifleri sevenler için nefis bir tercih olacaktır. Mutlaka denemelisiniz, yapımı da oldukça kolay dır. Kays..

Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:18

Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Tek lokmalık tarçınlı kurabiye tarifi malzemeler su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagim 100 ml dir.... bu malzemeden ortalama bir bucuk firin tepsisi kurabiye cikiyor. 1 paket 250 gr yumuşak margarinyada tereyagi yar..

Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..