#El ele olsak

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Sol el Parmaklarına göre kişilik analizi 01:03

Sol el Parmaklarına göre kişilik analizi

Sol Ele göre kişilik analizi,karakter analizi,El falı,El falına nasıl bakılır,Kişilik analizi,el falına bakmak,Sol El parmaklarına göre fal bakımı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor 01:17

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından güvenlik güçleriyle teröristle..

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde 01:10

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde

Dilekli Hisar Dağı'nda Teröristlerin Cephaneliği Bulundu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, Dilekli Hisar Dağı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarına ait çok sayıda si..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

 Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter minik Mawa Kawa yine yaramlık peşindedir. Ayı yakın arkadaşı kaplan ile satranç oynamaktadır. Kaplanın yerini alan küçük kız bu oyunda zaferi ele alır. Bu zaferi sinderemeyen ayı ve kaplan çocuğu alt e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video) 04:07

Murat Dalkılıç - Soktuğu Duruma Bak - (Official Video)

SOKTUĞU DURUMA BAK Günahlarıyla sevabıyla Herşeyim oldun bir zamanlar Hangi çağda kaldı böyle Dağlarda yazılan aşklar Ele avuca sığmaz Sonuna bakmaz Kalbim sensiz atmazdı Oysa onca yalanlar Geride kalanlar Söyle hiç a..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu 00:33

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu

Fetö Şüphelisinin Evinde Gülen İmzalı Hatıra Çeki Bulundu Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Samsun'un Kavak ilçesinde tutuklanan şüphelilerden birinin evinde, terör örgütü eleba..

  • Haberler tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa 02:38

Sanat Galerisindeki Resimler Canlanırsa

Sanal gerçeklik ve hologram çalışmaları yapan Skullmapping, Gallery Invasion çalışmasıyla bir sergideki eserleri canlandırarak ziyaretçilere muhteşem bir deneyim sundu. Bir tuvalin üzerindeki insan figürü ve diğerinin üz..

  • Cowboy tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi 00:23

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)..

Yök'ten 01:34

Yök'ten "Uluslararası Ermeni Konferansı" Çağrısı

Yök'ten Uluslararası Ermeni Konferansı Çağrısı YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç: Alman Federal Meclisi'nde Ermeni iddialarına ilişkin alınan karara karşı konu, üniversitelerde bilimsel zeminde ele alınmalı ve tartışılmalı..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak 02:45

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak

Brüksel’de toplanan Avrupa dışişleri bakanları Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin dondurulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıda Türkiye ile ilişkiler ele alındı. Avusturya, hükümetin muhaliflere yoğu..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road 2:00:23

Çilgin Max Ofkeli Yollar Mad Max Road

Özet ve Detay: Nükleer savaşın ardından dünya, çöllerin yaygınlaştığı ve susuzluk probleminin arttığı bir yer haline gelmiş, aynı nedenle medeniyet çöküşe doğru sürüklenmiştir. Hayatta kalma içgüdüsü had safhada olan Max..

  • Film İzle tarafından
  • 2.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

AB Nereye Gidiyor 07:44

AB Nereye Gidiyor

The State of the Union programı Avrupa Birliği’nin haftalık gündemini ele alıyor. Avrupa Birliği ne durumda ? 2016 yılında Avrupa Birliği’nde en çok kullanılan kelime kriz oldu. Avrupa Birliği’ne yönelik güven bunalımı y..

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle 1:55:09

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle

Bob Ladoucer isimli bir futbol tutkunu adamın hikayesini konu alan son derece etkileyici bir film. Filmin bu kadar dikkat çekici olmasının nedeni ise gerçek yaşanmış bir hikayeden ele alınmasıdır. Bu konuda ortaya çıkard..

  • Film İzle tarafından
  • 25.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce