#El ele olsak

Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Mahsende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Mahsende İnsan Kemiği Bulduk

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Giresunda bulunan dağbayırı tepesinin uç noktalarında yaşanmış bir olayı ele alıyoruz.Bir ev ve bir mahsende b..

  • ZULMA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü 00:48

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü

Erzurum’da Çıkan Çatışmada 2 Terörist Öldürüldü Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsal alanında güvenlik güçleriyle çatışmaya giren PKK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi. Alınan bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Karay..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle 13:34

Rafadan Tayfa 4.Bölüm İzle

Mahallelinin bakkalı olan Kamil ve ailesi kötü gidişattan zor duruma düşmüş ve köye taşınma durumu ile karşı karşıya kalmışlardır. Bu durumda Tayfa el ele verir ihtiyaç olan parayı bulurlar.....

Olaylar 96 İzle 1:30:20

Olaylar 96 İzle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler: Zafer Alcan Süleyman Demirel,Necmettin ErbakanTansu Çiller,Mesut YılmazBülent Ecevit,Bill Clinton Saddam Hüs..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1990 Takviminden izle 59:13

1990 Takviminden izle

Programda; 1990 yılında Türkiye ve dünyada gelişen önemli olaylar kronolojik sırayla ele alınmaktadır. Kişiler:Aydoğan KılınçFehmi IşıklarBedrettin DalanVeysel AtasoyHüsnü DoğanSafa GirayAdnan KahveciEkrem PakdemirliAli ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Çalıkuşu 2.Bölüm 50:51

Çalıkuşu 2.Bölüm

Romanda, İstanbullu köklü bir ailenin kızı olan çocuk ruhlu Feride'nin çok sevdiği nişanlısı tarafından ihanete uğramasıyla kendini öğretmenlik mesleğine adaması ve hayatını kazanabilmek için Anadolu’da şehir şehir dolaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 14.932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle 01:55

15 Temmuz Darbe Girişimi Şehit Ömer Halisdemir izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan Semih Terzi'yi, etkisiz hale getiren kıdemli başçavuş Ömer Halisdemir'in şehit düşmesi. Ömer Halisdemir'i şehit edenlerin tespit edilişi ve ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1980 Yılı Gözaltına Alınan Yasadışı Örgüt Mensupları izle 02:25

1980 Yılı Gözaltına Alınan Yasadışı Örgüt Mensupları izle

1980 yılında gözaltına alınan yasadışı örgüt mensupları ve ele geçirilen mühimmatlar..

Çanakkale Zaferi izle 19:05

Çanakkale Zaferi izle

Çanakkale Zaferi adlı bu belgeselde; Osmanlı İmparatorluğu'nun 1. Dünya Savaşı'na girişi, Churchill'in boğazları ele geçirmek amacıyla hazırladığı deniz seferi, Nusret Mayın Gemisi'nin döktüğü 26 mayın ve Türk askerleri..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle 51:33

Çanakkale Geçilemedi 1.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı'na girmesi, İngiltere'nin Yeni Zelanda ve Avustralya'dan topladığı askerler, Çanakkale Sa..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle 51:11

Çanakkale Geçilemedi 2.Bölüm izle

Savaş Karakaş, Peter Stanley ve Keith Jeffery'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 2. bölümünde; İtilaf devletlerinin yaptığı kara taarruzları, Conk Bayırı'ndaki çıkarmalar ve AE2 denizaltısının batırılması konu edilmekted..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş -Ertuğrul- 84.Bölüm Fragmanı 00:32

Diriliş -Ertuğrul- 84.Bölüm Fragmanı

Ertuğrul Bey İntikam Ateşi İle Kaleyi Ele Geçiricek..

Adamı İkiye Bölme Numarasının Hilesini Gösteren Çinliler 00:39

Adamı İkiye Bölme Numarasının Hilesini Gösteren Çinliler

Çinliler yine güzel bir sihirbazlık numarasını ele verdiler. Adamı ikiye bölme numarasının nasıl yapıldığını gösteren komedi ekibini seyrediyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Terör Operasyonu 01:32

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Bayrak-46 Uzman Jandarma Çavuş Vedat Aykut Müşterek Operasyonu nda, 12 sığınak ve bir barınakta 2 M-16 piyade tüfeği, 28 kalaşnikof piyade tüfeği, 605 uçaksavar mühimmatı, 11 bin 192 muhtelif fişek ile 792 kilogram uyuşt..