#El ele olsak

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Güvercin Kedi Yavrusuna Annelik Yaptı 00:46

Güvercin Kedi Yavrusuna Annelik Yaptı

Hayvanlardaki annelik iç güdüsü türler farklı olsa bile devreye girebiliyor. Sosyal medyada paylaşılan videoda anne güvercin, yavru kediyi kuluçkası altına alıyor. Kendine uzanan ele de gagası ve kanatlarıyla saldırarak ..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Kemal Ve Hilmi Cem Arasında Yaşananlar Konseyde Masaya Yatırıldı - 75. Bölüm - Survivor 2018 05:45

Mustafa Kemal Ve Hilmi Cem Arasında Yaşananlar Konseyde Masaya Yatırıl

Mustafa Kemal ile Hilmi Cem arasında ödül oyununda yaşanan tartışma konseyde yeniden ele alındı.....

  • BETA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
13 Kasım Paris Saldırıları Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:25

13 Kasım Paris Saldırıları Türkçe Altyazılı Fragmanı

Üç kısımdan oluşan 13 Kasım: Paris Saldırıları adlı belgeselde, Jules ve Gédéon Naudet 13 Kasım 2015'teki Paris terör saldırılarına damga vuran kişisel öyküleri araştırıyor. Olayları kronolojik olarak ele alan belgeselde..

İzmir'de Gıda Terörüne Darbe 06:06

İzmir'de Gıda Terörüne Darbe

İzmir'in Buca ilçesinde imalathaneye dönüştürülmüş bir apartman garajına yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere sağlıksız koşullarda hazırlanmış Ramazan pideleri, 266 kilo kuru pasta ve kilolarca bozuk malzeme ele geçi..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi 03:21

Sınavlarda En Çok Karşılaşılan 10 Kopya Yöntemi

Bu videoda en yaygın kopya yöntemlerini Hayat Okulu videosu haline getirdik. Sıraya yazmak, ele/kola yazmak, arkadaşının kağıdına bakmak, yaratıcı yöntemlerle kopya çekmek, sıranın altından defter/kitap açmak... Kopyacı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
White Boy Rick Orijinal Fragman 02:44

White Boy Rick Orijinal Fragman

White Boy Rick , 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu bir zamanı ele alıyor. 14 yaşındayken gizli bir muhbir olarak göreve başlayan Ric..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

Neden Snapchat 03:13

Neden Snapchat

Neden'in bu eğlenceli videosunda Hilal Şefkatli, Snapchat uygulamasını ele alıyor. Soruyor, sorguluyor Neden Snapchat diye. Anı yaşamanın, sorumluluğu en aza indirmenin ve kekli börekli altın günü paylaşan akrabalardan..

Yıldırım'dan 'Bedelli' Açıklaması 01:27

Yıldırım'dan 'Bedelli' Açıklaması

Başbakan Yıldırım, bedelli askerlik konusuna ilişkin, İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak. dedi...

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor 03:39

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor

Her yıl Ramazan ayına özel klipler hazırlayan Ürdünlü reklam şirketi bu yılki klibinde Filistinli küçük bir çocuğun dünya liderlerine yaptığı iftar davetini ele alarak, Filistin ve Suriye'yede Müslümanların yaşadığı sıkı..

Bebekçe Dünya Meselelerini Anlatan Sevimli Ufaklıklar 01:41

Bebekçe Dünya Meselelerini Anlatan Sevimli Ufaklıklar

Tatlı bebekler oturdukları yerde bir başlıyorlar muhabbete sonu gelmek bilmiyor. Bütün dünyanın meselelerini ele alıp tatlı tatlı konuşarak hal etmeye çalışan sevimli ufaklıkların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoru..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola 00:35

Gizli İttifak Artık Saklanamıyor: CHP-HDP Kol Kola

İstanbul Pendik'te kaydedilen görüntülerde CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi el ele kol kola seçim çalışması yapıyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oluşturduğu Millet İttifakında HDP'nin olmaması, seçmenin ürk..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabir Azabi Teaser 01:37

Kabir Azabi Teaser

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim filmlerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı filminin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku filmler..

100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 Şey 05:33

100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 Şey

100 yıl Önce Kadınlara Yasak Olan 8 konuyu ele alınmış bir video...

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

SOLOTÜRK Bakü Semalarında Nefes Kesti 00:53

SOLOTÜRK Bakü Semalarında Nefes Kesti

Azerbaycan ordusu, kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutluyor. Başkent Bakü'de düzenlenen törende Türk ve Azerbaycan ordusu el ele gösteri düzenledi. Türk Yıldızları ile SOLOTÜRK Bakü semalarında gösteri gerçekleştirdi...

Jet Sosyete Kamera Arkası Dizi Tamircisi 22 Haziran 2018 51:38

Jet Sosyete Kamera Arkası Dizi Tamircisi 22 Haziran 2018

Dizi Tamircisi'nin bugünkü bölümünde Kocaman Ailem ve sezon finaliyle Arka Sokaklar ele alınacak. Ayrıca İstanbullu Gelin, Yeni Gelin ve Jet Sosyete dizilerinin kamera arkası görüntüleri ekranlarınıza gelecek...

  • BETA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..