#El yapım

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

Büyük Seçim Baryam Mı Bekir Mi 01:36

Büyük Seçim Baryam Mı Bekir Mi

Filmin Adı: Bahriyeli Ahmet Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ayhan Işık, Semra Sar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1963..

Benliğimi Yitirdim Herşeyimi Yitirdim 01:20

Benliğimi Yitirdim Herşeyimi Yitirdim

Filmin Adı: Polis Dosyası Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Binnaz Avcı Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1989..

Yanınıza Gelirsem Mikrop Kaparım 00:24

Yanınıza Gelirsem Mikrop Kaparım

Filmin Adı: Nazlı İle Emir Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Reha Yeprem, Tanya Arslan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Yumurcak Efkarlanırsa 01:01

Yumurcak Efkarlanırsa

Filmin Adı: Yumurcak Veda Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: İlker İnanoğlu, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Babamın Patronu Beni İstemiş 01:07

Babamın Patronu Beni İstemiş

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Sultanahmet'te Tarihi Kovalamaca 02:35

Sultanahmet'te Tarihi Kovalamaca

Filmin Adı: Hedef Yönetmen: Guido Zurli Oyuncular: Kadir İnanır, Tanju Gürsu Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Sevda Ferdağ Sahnede 01:38

Sevda Ferdağ Sahnede

Filmin Adı: Beyoğlu Piliçleri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Eşref Kolçak Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1963..

Ben Bende Değilim 02:09

Ben Bende Değilim

Filmin Adı: Yunus Emre Yönetmen: Engin Temizer Oyuncular: Talat Bulut, Melike Zobu Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Bir Sokak Kadınının Çocuğuna Oğlum Mu Diyorsun 01:29

Bir Sokak Kadınının Çocuğuna Oğlum Mu Diyorsun

Filmin Adı: Mazideki Kadın Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Kenan Kalav, Nadya Smolik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Hülya Avşar Nuri Alço Kavgası 00:31

Hülya Avşar Nuri Alço Kavgası

Filmin Adı: Tele Kızlar Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Tarık Tarcan, Perihan Savaş, Hülya Avşar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli 00:43

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli

Şehbal (Filiz Akın) İzmir’de öğretmenlik yapmaktadır. Kuzeni Mübin (kartal Tibet) tatilini geçirmesi için Şehbal’i İstanbul’a yanına çağırır. Bunun yıllardır beklediği evlilik teklifi olduğunu düşünen genç kız heyecanlan..

İkimizde Bu Geceyi Unutmalıyız 01:10

İkimizde Bu Geceyi Unutmalıyız

Filmin Adı: Islak Sokak Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yüksel Uzun, Tarık Tarcan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Bülent Ersoy Aşık Oldum Sana 00:22

Bülent Ersoy Aşık Oldum Sana

Filmin Adı: Biz Ayrılamayız Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülben Ergen, İsmet Özhan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1989..

Gülben Ergen İlk Filmi 00:52

Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Okul Tatil Olunca Seni İsviçre'ye Götüreyim 00:49

Okul Tatil Olunca Seni İsviçre'ye Götüreyim

Filmin Adı: Kahreden Gençlik Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Yılmaz Zafer Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

İhtiyar Delikanlı Film İzle 1:43:46

İhtiyar Delikanlı Film İzle

İhtiyar Delikanlı hd izle, 2003 de korenin kaleme aldığı yapım şimdide amerika kaleminden yeniden restore edilip seyirci ile buluşturuldu. Tür: 2014 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Gizem Filmleri, Türkçe Dubl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çırçıplak Utanıyorum Senden Replikler 01:20

Çırçıplak Utanıyorum Senden Replikler

Dağlar Şahini. Filmde, sevgilisini kaybetmemek için bir ağaya başkaldıran bir adamın hikâyesi anlatılır. Köylüler, Hıdır Ağa'nın zulmünden usanmıştır. Devletin adaletinden de umutlarını kesmişlerdir. Ağa'nın ırgatlarında..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canikom 1979  Cuneyt Arkin Türk Filmi İzle 1:27:48

Canikom 1979 Cuneyt Arkin Türk Filmi İzle

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Fikret (Cüneyt Arkın), babasının şirketinde genel müdür olarak çalıştığı, sevmediği, ama parası için evleneceği Serap’la (Hülya Yiğitalp) nişanlıdır. Yatıyla gittiği Şile’de, çekim için ..

  • PengoTV tarafından
  • 42.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle 1:21:24

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

  • PengoTV tarafından
  • 26.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:51

Talih Kuşu Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Osman Abalı fakir kendi halinde bir vatandaştır. Bir gün işe giderken piyangocu Şakir'den bir piyango bileti alır. Piyango çekileceği gün Osman bileti koyduğu yeri bulamaz ve harıl harıl bileti aramaya başlar. Osman'ın b..

  • PengoTV tarafından
  • 22.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:39:34

Alev Alev Tarik Akan Gülşen Bubikoğlu Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Alev Alev, Halit Refiğ'in yönettiği 1984 yapımı sinema filmi. Bir teknenin kaptanı olan Murat'la (Tarık Akan) bir butikte tezgahtar olarak çalışan Alev (Gülşen Bubikoğlu), birbirlerini severler ama o sırada Bodrum'a gele..

  • Tv Series tarafından
  • 37.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..