#Ela tepki

Belediyenin fide dağıtımında tepki çeken görüntüler 03:05

Belediyenin fide dağıtımında tepki çeken görüntüler

Trabzon'un Beşikdüzü Belediyesinin fide dağıtım programında izdiham yaşandı. Zabıta personelinin vatandaşların üzerine fide fırlattığı anlar vatandaşların tepkisini topladı...

Halk TV'ye Çıkan Bir Kadın Kendisine 'Türk Genci' Denilmesine Tepki Göstererek 'Türkiyeli Genç' Denilmesini İstedi 00:11

Halk TV'ye Çıkan Bir Kadın Kendisine 'Türk Genci' Denilmesine Tepki Gö

Hala daha bu furya bitmedi mi? Ne türkiyeliymiş arkadaş...

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 9 ay önce
Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show 01:31

Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme) 14.07.2019 Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 mil..

  • BETA tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen  - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf Sokabiliyorum Ağla 01:30

Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme). Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 milyon kez tı..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) 03:31

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü )

Erkek Vokal. Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) Sözleri: Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı Mapsanede yata yata ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show 01:00

İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show

Türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar önce 'İbo Show' programında konuk ettiği şarkıcı Ela Saygın'a iltifat ederken olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı. İbrahim Tatlıses'in genç meslektaşı Ela Saygın'ı konuk ettiği program, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pırdino 5.Bölüm 13:50

Pırdino 5.Bölüm

Dizide, Tarık ve arkadaşları olan Pırdino, Sansar, Porsuk ve Ela'nın komedi-macera dolu hikayeleri işlenmektedir...

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3 01:04

Evlat Kokusu 1. Bölüm Fragmanı - 3

Ela'nın hayata tutunabilmesi için her şeyi yapmaya hazır bir aile var! Kiminin yaşama sevinci kimine büyük bir yıkım olsa da... Yepyeni dizi sizlerle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gözleri Ömre Bedel Güzellerimiz! 02:54

Gözleri Ömre Bedel Güzellerimiz!

Gözleri ve bakışları insanın içini ısıtan güzel gözlü ünlülerimiz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enrique Iglesias - Amar3 04:49

Enrique Iglesias - Amar3

Enrique Iglesias - Amar Şarkı Sözleri Onde ela andará? Amar é como um milagre ... Difícil de explicar Amar é proteger teu corpo Da força dos ventos Amar é te abraçar e aos poucos Esquecer do tempo Amar é sempre que te v..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu - Zeynep Yakalanıyor! 04:55

Evlat Kokusu - Zeynep Yakalanıyor!

Evlat Kokusu 2. Bölüm'de; Zeynep'in kaçırdığı Çınar, televizyonda kardeşi Ela'nın hastaneye kaldırıldığı haberini görüyor ve deliye dönüyor. Bunun üzerine hastaneye gitmek isteyen ve ağlamaya başlayan Çınar, Zeyno'yu da ..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu 4. Bölüm Fragmanı 00:54

Evlat Kokusu 4. Bölüm Fragmanı

Evlat Kokusu 4. Bölüm Fragmanı yayında! Ela, duyduklarını kardeşi Çınar'a anlatacak mı? Velayet davasını kim kazanacak?..

Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Pırdino 6.Bölüm 13:19

Pırdino 6.Bölüm

Gerçek mekanlarda gerçek kişilerle yapılan çekimlerin stüdyo ortamında animasyon karakterlerle bir araya getirilmesiyle oluşturulmaktadır...