#Ele geçirildigini

Birbirinden İlginç 55 Stres Çarkı 03:45

Birbirinden İlginç 55 Stres Çarkı

Bu videoda en ilginç stres çarkı tasarımlarını derledik. Stres çarkı bir anda tüm dünyayı ele geçirerek hayatımıza girdi, şimdilerde de aynı hızla hayatımızdan çıkacak gibi görünüyor. Üreticiler ise ilginç görünümlü stre..

  • JET TV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı İle Görüştü 07:43

Başbakan Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile görüştü. Başbakan Binali Yıldırım, çalışma ziyareti düzenlediği Atina’da temaslarına devam ediyor. Başbakan Yıldırım, temasları kapsamında Yun..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan Neyin Tüyosunu Verdi! 09:38

Ajda Pekkan Neyin Tüyosunu Verdi!

Ajda Pekkan Cem Yılmaz'ın filmini ele verdi ve Tarkan'ın yeni albümünü yorumladı....

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pişti Oldu 11:31

Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen Giydikleri Gelinliklerde Gecikmeli Pi

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit düğün törenlerinde bir ömür boyu birlikte yaşamak için evet dedi. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in düğününe ünlüler akın etti. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ayrıldıklar..

  • ANKA tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray  Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana battık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sessiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Bisiklet Tekeri Mağduru Kadının Dramı 00:17

Bisiklet Tekeri Mağduru Kadının Dramı

Zamanlamayı ve o gün giydiği kıyafeti kötü seçen hanım ablanın ele güne karşı açılan donunun beyazlığı pervolden geliyor efenim. Sevgiler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 13:00

Real Madrid 3-0 Alaves (Geniş Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Rekortmen Real zirvede rahat: 3-0 La Liga'nın lideri 29. haftada da tökezlemedi, maç eksiğiyle liderliğini üç farklı bir zaferle perçinlerken bir rekoru daha tarihe gömdü. Real Madrid zirvesine kurulduğu La Liga'nın 29...

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Karmen - Minte-ma 03:09

Karmen - Minte-ma

Karmen – Minte-ma versuri Versuri KARMEN melodia Minte-ma KARMEN versuri Minte-ma Spatii inchise nu mi-e frica de ele Nu mi-e frica de oameni Si nici nici de gurile rele ah Nu mi-e frica sa te pierd Nu mi-e frica de ti..

Kudüs'te Silahlı Saldırı 01:00

Kudüs'te Silahlı Saldırı

Kudüs'te, iki İsrailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu olay, cuma günü Mescid'i Aksa'da meydana geldi. İsrailli makamlardan yapılan açıklamaya göre, üç saldırgan Aslanlı Kapı tarafınd..

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

 Sıla ve Ahmet Kural Aşkı Dolu Dizgin 01:05

Sıla ve Ahmet Kural Aşkı Dolu Dizgin

Sıla ve Ahmet Kural aşkı başladığı günden beri ilk defa el ele görüntülendi, çiftin mutluluğu gözlerinden okundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Otogarda Mühimmat Bulundu 01:06

Gaziantep'te Otogarda Mühimmat Bulundu

Çöp kutusunda bulunan poşet içerisinde bomba atar tüfeğine ait mühimmat, roket mermisi motoru ve 6 boş uçaksavar mermisi kovanı ele geçirildi...

Tan Sağtürk'ün Muhteşem Evi 00:59

Tan Sağtürk'ün Muhteşem Evi

Aktif bale yaşantısını artık geride bırakan Tan Sağtürk, tüm enerjisini Türkiye genelinde sahip olduğu 16 bale okuluna vermiş olduğunu anlatıyor bahçesinde, sevimli kızı Ada ile el ele bize etrafı gezdirirken. Uskumruköy..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar 15:00

Fetö-Chp İlişkisindeki Şok Detaylar

a haber de yayınlanan memleket meselesi programında fetö-chp ilişkisi ele alındı..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Kenan Doğulu-Kandırdım 04:04

Kenan Doğulu-Kandırdım

Peşinden az koşmadım ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Peşinden az koşmadım ki Ele güne rezil oldum Az çeneler sarfetmedim ki Hak edeni görür allah Mutluluk yakın,yarından yakın Kandırdım ..

Ayçaya Seray Severden Büyük Sürpriz! 04:18

Ayçaya Seray Severden Büyük Sürpriz!

Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi'nin sunacağı ''Sen İste Yeter''de birbirinden farklı isteklerle programa başvuran konukların hayalleri gerçekleştirilecek, hayata dair her konu konuşulacak ve ele alınan her sorun, seyi..

  • ANKA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Jehan Barbur  Güzel Adam 04:13

Jehan Barbur Güzel Adam

Güzel Adam Güzel adam Büyür müsün benimle Dolaşırız şu yolları Ödünç aldım Can denilen hayatı Günahsızım savunmasızım Bir yol var mı Ölümden kaçabildiğin Sonsuz mutlu ovalara geldiğin Saçlarımla yıkarım yüzünü Rüzga..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce