#Ele geçirildigini

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti 01:36

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti

Adıyaman’da Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirdi...

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle 1:51:09

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle

Hazreti Süleyman'ın Krallığı HD FUll Türkçe Dublaj Film İzle Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman ’a daha önce hiç kimseye verilmemiş ideal bir krallık vaat edilir: Yeryüzünde bir cennet krallığı. Ancak o esnada binlerce ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu 01:30

Atatürk Havalimanı'nda Uyuşturucu Operasyonu

Sao Paulo’dan İstanbul'a gelen Bolivya uyruklu uyuşturucu kuryesinin valizinden 1 kilo 236 gram kokain ele geçirildi. Uyuşturucu kuryesi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı...

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu 03:33

Game of Thrones'un Demir Taht'ı Şarj İstasyonu Oldu

Game of Thrones serisinde herkesin ele geçirmek için kanlı bıçaklı olduğu Demir Taht'ın bir replikasını hazırlayan kişi, oldukça basit bir video ile nasıl şarj istasyonuna çevirdiğini aşama aşama anlatmış...

Singham Dönüyor Film İzle 2:19:09

Singham Dönüyor Film İzle

Singham Dönüyor izle, Singham Dönüyor full izle, Singham Dönüyor türkçe dublaj izle, Singham Dönüyor hd izle, Sürekli ardı ardına öldürülmeye devam eden küçük kız çocuklarının ardındaki esrarengiz sırrı çözmeye çalışan p..

  • PengoTV tarafından
  • 28.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütü Sığınağında Kürtçe İncil Bulundu 01:09

Terör Örgütü Sığınağında Kürtçe İncil Bulundu

Muş'un Şenyayla bölgesinde tespit edilen bölücü terör örgütü sığınağında, çeşitli yaşam malzemelerinin yanı sıra Kürtçe İncil de ele geçirildi..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Hadi̇se, Hakan Sabancı Aşkına Önlem Aldı 00:36

Hadi̇se, Hakan Sabancı Aşkına Önlem Aldı

Basına yaptığı açıklamada “Sevgilim yok. Bir gün evlenirsem bile, eşimle el ele zor görürsünüz” diyerek yalnızlığını vurgulayan Hadise doğum gününü de ablası Hülya Açıkgöz ve yakın arkadaşlarıyla kutladı. Adı Hakan Saba..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..

Counter Strike [ Challange ] VOL #3 03:50

Counter Strike [ Challange ] VOL #3

Herkese merhaba bugün cs de değişik konseptler ele aldım ve size cs Challange yaptım iyi seyirler..

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var 03:56

Ebru Gündeş - Seninle Çok İşim Var

Haydi çabuk seni beklediğim zaman Her saniye bin asır El ele göz göze dizlerine yattığım Zaman her şey benim Senle benim arama girecek olanın Ölümü yakındır Kendi canın isterse gidersin Ama benim canımı çok acıtır..

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti 03:46

Habur'daki Tatbikat Gecede Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15’inci gününde devam ediyor. TSK’nın, Irak sınırındaki Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yak..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani̇ Aynı Projede Mi̇ Yer Alacak 01:32

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani̇ Aynı Projede Mi̇ Yer Alacak

Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani dün akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz gün 1 yıl dönümlerini kutlayan Murat Yıldırım ve İmane Elbani kameralar karşısına el ele çıktı. Eşini hiç yalnız bırakmayan Murat Yıldı..

  • BETA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇ 02:13

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇

Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök dün akşam Cihangir’de görüntülendi. Her fırsatta kameralara el ele görüntü veren çift yaş farkı eleştirilerine sitem etti Keremcem kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi için “Biz bunu s..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Dar Boğaz Savaşı 04:56

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Atina Donanması Yanıyor 04:58

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Atina Donanması Yanıyor Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sky Force Reloaded Reveal Trailer PS4 01:16

Sky Force Reloaded Reveal Trailer PS4

The new installment of the series, captured with modern visuals and design, will keep all shmup fans entertained with all the things they've come to love in scrolling shooters. ( Modern görseller ve tasarımla ele geçir..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 1 04:13

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 1

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 2 04:04

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 3 02:28

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce