#Ele geçirildigini

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selena Dizisinin Kıvılcımı Hazal Şenel'in Değişimi Hayran Bıraktı 09:44

Selena Dizisinin Kıvılcımı Hazal Şenel'in Değişimi Hayran Bıraktı

El ele tutuştuklarında doğaüstü güçlere sahip olan üç sevimli afacan Selin, Leyla ve Nazlı'nın maceralarını anlatan Selena dizisinde, Kıvılcım karakteriyle yer alan Hazal Şenel'in son halini görenler inanamadı. İşte geçm..

  • BETA tarafından
  • 486 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

Çatal Kurabiye Tarifi 04:35

Çatal Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250 gr) yumuşak tereyağı yada margarin 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep yarım çay bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tane kabartma tozu yaklasik 3 bucuk ..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Are You Human? 1. Sezon 7. Bölüm 1:00:03

Are You Human? 1. Sezon 7. Bölüm

Şirkette kontrolü ele geçirmeye çalışan Jong-gil, Geon-ho ile sorun yaşar. Ye-na yanlışlıkla bir şey duyar...

  • Koreli tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 17. Bölüm 59:49

Are You Human? 1. Sezon 17. Bölüm

Yeong-hun ve Nam Shin III, ortaklar toplantısında şoke edici bir açıklama yapar. Nam Shin tehlikeli bir cihazı ele geçirir...

  • Koreli tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm 1:00:20

Are You Human? 1. Sezon 18. Bölüm

Jong-gil son bir kez yönetimi ele geçirme girişiminde bulunurken Nam Shin III, Nam Shin'i kurtarmak ve So-bong'a veda etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır...

  • Koreli tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
7. Sınıf Fen Bilimleri 1.Bölüm İzle 08:26

7. Sınıf Fen Bilimleri 1.Bölüm İzle

Aynalar BU dersimizde aynalar konusunu ele alarak düzlemsel ve küresel aynaları öğreniyoruz...

  • EBA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti 00:57

Burak Deniz Büşra Develi İle Kavga Mı Etti

Yaklaşık 3 yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Büşra Develi ile Burak Deniz, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Birbirine çok yakıştırılan ikilinin hararetli bir şekilde tartışması dikkat çekti. Ünlü çiftin tartışması kıs..

  • BETA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

11. Sınıf Kimya 1.Bölüm İzle 16:49

11. Sınıf Kimya 1.Bölüm İzle

Sistemlerde Entalpi Değişimi Bu dersimizde tepkime ısılarının toplanabilirliği ele alıyoruz...

  • EBA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu 01:48

Mizahlı Farkındalık : Evden Çalışma by Hülya Mutlu

Ben mizahla derdimi anlatmaya devam edeceğim. Mark Twain, en acı zamanları aşmanın panzehiri diyerek, sakın mizahı hiç bırakmayın diye öğüt veriyor. Zülfiye Abla evden çalışmayı kendince ele aldı. Muhtesemsiniz gercekte..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu 02:14

Mersin'de 10 milyon liralık kaçakçılık operasyonu

Mersin'de gümrük muhafaza ve jandarma ekiplerince müşterek düzenlenen operasyonda, Türkiye’ye yasa dışı yollardan, vergileri ödenmeksizin sokulan 10 milyon lira değerinde 178 bin 878 adet gümrük kaçağı kumandalı araç ana..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

AVM'de gergin anlar 00:44

AVM'de gergin anlar

Samsun’da bir AVM alanında polise mukavemet eden iki şahıstan ruhsatsız silah ele geçirildi...

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı 03:52

Eylem hazırlığındaki DEAŞ militanı yakalandı

Bursa'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen DEAŞ militanı M.A. yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada intihar yeleği ile çeşitli materyaller ele geçirildi..

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..