#Elektrik balıgı

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü 01:17

Artvin'i hortum ve dolu vurdu! Evler yıkıldı, ağaçlar söküldü

Karadeniz Bölgesi'ni bu kez hortum ve fırtına vurdu. Artvin'in Şavşat ilçesinde sağanağın ardından etkili olan hortum, dolu ve fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu, ağaçlar kökünden söküldü. Hortum, fırtına ve dolu..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti 03:19

Aykut Çeğin - Mevsimler Geçti

Söz & Müzik: Aykut Çeğin Aranje: Burak Ertetik Davul: Burak Ertetik Bas Gitar: Taşkın Avcı Akustik Gitar: Deniz Ozan Elektrik Gitar: Emre Hacıoğlu Tuşlu Çalgılar: Burak Ahmet Kocukçusoy Back Vokal: Burak Ahmet Kocukçuso..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..