#Elektrikli araç

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu 16:33

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu

Bazı art niyetli galericiler ve araç sahipleri ‘opsiyon’ oyunuyla ikinci el otomobilde fiyatları suni olarak yükseltiyor. ‘Serdar Bey’e opsiyonlanmıştır’ yani kaporası alınmış ve satış işlemleri sürüyormuş gibi gösterile..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı 00:57

Hurda yığınına dönen araçtan sağ çıktı

Batman'ın Gercüş ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç hurdaya dönerken, sürücü ağır yaralandı...

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

İnternetten araç satanlar dikkat! 01:53

İnternetten araç satanlar dikkat!

İNTERNETTEN ARAC SATANLAR, ÖZELLİKLE SİZLER BU HABERİMİZİ DIKKATLE İZLEYİN! İSTANBULDA BIR CETE, BÜRO TUTUP GERÇEK BİR ŞİRKET GÖRÜNTÜSÜ VERDİ... GÜVEN KAZANDIKTAN SONRA DA ARAC SAHIPLERINI TUZAĞA DÜŞÜRÜP MİLYONLUK VURGUN..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti 03:07

Trabzon'da otopark inşaatı için yolun kapatılması esnafı mağdur etti

TRABZON’da İskenderpaşa Otoparkının bulunduğu alanda yapılan Meydan Parkı 3. Etap Düzünleme çalışmaları için bölgenin araç trafiğine kapatılması esnafları mağdur etti.Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaptığı Dış Cephe Dü..

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakalandı 01:38

Polisin 'dur' ihtarına uymadı, 2 kilometre kovalamanın ardından yakala

Adana’da ön plakası folyo ile kapatılmış arka plakası olmayan bir otomobile polis ‘dur’ ihtarında bulunurken araç sürücü durmayıp kaçmaya başladı. Otomobil kaçtığı sırada yere pompalı tüfek atarken 2 kilometre ileride bi..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat 02:26

2 El Otomobil Alacaklar Dikkat

ARAÇ SATIN ALMAK İSTEYENLER ARTAN KDV ORANINA ÇEVİRDİ GÖZLERİNİ... PEKİ YÜZDE 1'DEN YÜZDE 18'E YÜKSELEN KDV ORANI, İKİNCİ EL ARAÇ FİYATLARINA NASIL YANSIYACAK? İŞTE CEVABI.....

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Kapora gönderdi, dolandırıldı! 02:11

Kapora gönderdi, dolandırıldı!

YAZAR ENGİN AVCI, İSTANBUL MALTEPE’DE BİR GALERİDEN ARAÇ ALDI… BİR SÜRE SONRA, AYNI GALERİDEN BİR ARAÇ DAHA ALMAK İSTEDİ... İDDİASINA GÖRE DOLANDIRILDI... KAPORA İÇİN GÖNDERDİĞİ 160 BİN LİRASI, BUHAR OLDU.....

Apartmanın İçinden Geçen Tren 01:32

Apartmanın İçinden Geçen Tren

Çin'de bir ilginç yapıyla daha karşılaşmadık demeyeceğiz bugün. Devasa bir apartman ve içinden geçen monorail elektrikli tren. Görmeye pek alışkın olmadığımız tren yolu için apartmanın içine bir de durak yapılmış.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek! 01:39

Dubai'de Taksi Hizmeti Drone'lar ile Verilecek!

Elektrikli ve sürücüsüz araçlarla birlikte drone'lar geleceğin insan taşımacılığında büyük rol oynayacağa benziyor. World Government Summit'te duyurulan bir haber ise bu insan taşımacılığının Dubai için Temmuz ayında ola..

  • JokerS tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Beş Pratik Ve Havalı İcat 11:27

Beş Pratik Ve Havalı İcat

1- Kurşun 02 : BULLET 02 - World's Smallest Flashlight, Even Smaller 2- Görünmez telefon ekranı koruyucu : ProtectPax - The invisible protection for all glass surfaces on Indiegogo 3- Yeni nesil elektrikli bisiklet : MO..

Seren Serengil Kimdir? 01:57

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil Türk sunucu, şarkıcı ve oyuncu. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Öztürk Serengil'in kızıdır. Doğum: Şişli, İstanbul Ebeveynleri: Öztürk Serengil, Nevin Teoman Eşi: Musa Aytun (e. 2006–2010), Cengiz İmren (e. 2002–..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti 01:13

Alman Bilim İnsanları Uçan Taksi Üretti

Elektrikli uçan taksiler yapılan test uçuşlarında iniş ve kalkışları başarıyla gerçekleştirdi. Alman bilim insanları bu araçların normal taksilerden daha ucuza yolcu taşımasını hedefliyor. Peki, Alman hava sahasında bö..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce