#Elektronik sigara

Sigarayla Şov Yapan Amca 00:15

Sigarayla Şov Yapan Amca

Ağzındaki sigara ile ilginç hareketler sergileyen amcamızı izliyoruz. Ama unutmuyoruz sigara sağlığa zararlı...

  • JET TV tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi 01:19

THY’nin ABD Uçuşlarında Dizüstü Bilgisayar Dönemi

Türk Hava Yolları, Amerika ve İngiltere uçuşlarına getirilen elektronik cihaz kısıtlamasına yeni bir çözüm getirerek ABD uçuşlarda dizüstü bilgisayar dağıtmaya başladı...

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Üşengeç Kadının Düşüşü 00:21

Üşengeç Kadının Düşüşü

Elektronik mağazasında çalışa kadın çantasını tezgahın çekmecesine koymak isterken eliyle kapatmak yerine ayağıyla ittirince kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku 01:16

Gaziantep'te Sürücülere EDS (TEDES) Şoku

Gaziantep’te trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) bugün itibariyle devreye girdi. Mesai saat ile başlayan uygulamada, 1 saatte 868 araç kural ihlali yaparak sisteme takıldı. Gaziantep’te 2918 sayılı Karayolları T..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Babekir çakmak gazi doldurma 00:18

Babekir çakmak gazi doldurma

Yok boyle cakmak doldurma baba bekir agizda sigara her yer gaz olsa yakmaZ beni diyo cok komik ????..

  • Ezutu tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Halep'e Girmek İsteyen Çinliye 'No Smoking' Diyen Polis 00:59

Halep'e Girmek İsteyen Çinliye 'No Smoking' Diyen Polis

Dünya turuna çıkan Çen Liang Quan, Halep'e gitmek için geldiği Reyhanlı'da polis engeline takıldı. Polis, Çinli adamın İngilizce olarak Halep'e gitmek istediğini söylemesi üzerine ‘No smoking’ (Sigara içmek yasak) diye y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Demet Akalın  Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı 03:23

Demet Akalın Yeni Radikal Bir Karara İmza Attı

Demet Akalın artık tütün mamülü içildiği anda uyarmadan sahneden inerim diyerek ilginç bir karara imza attı.Bakalım bu karar önümüzdeki günlerde ne gibi olaylara gebe olacak!!..

  • ANKA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sağlık Hakkında En Şaşırtıcı Ve İlginç 10 Bilgi 01:44

Sağlık Hakkında En Şaşırtıcı Ve İlginç 10 Bilgi

Bu videoda sağlık hakkında 10 ilginç bilgiyi derledik ve huzurunuza getirdik...

  • SAGLIK tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce