#Elektrİk

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

İspanya′da ′güneş vergisi′ tartışması 02:28

İspanya′da ′güneş vergisi′ tartışması

İspanya'nın güneş enerjisi sektörü güneş vergisine karşı ayakta. Güneş vergisi talepte düşüşe sebep olabilir. Aynı zamanda elektrik fiyatları artıyor. Kazançlı çıkanlar ise büyük enerji holdingleri...

  • Umut Tv tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Akıma Kapılan Elektrikçiyi Plastik Sandalye İle Kurtarmak 00:45

Akıma Kapılan Elektrikçiyi Plastik Sandalye İle Kurtarmak

Çin’de bir kafenin elektrik bakımını yaparken akıma kapılan elektrik ustasını kafe müşterisi plastik sandalye ile ölümden kurtarmış...

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı 01:34

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı

İstanbul Arnavutköy'de çarptığı elektrik direklerini yerinden söken hafriyat kamyonu, adeta faciaya davetiye çıkardı. Direkten kopan elektrik telleri akım nedeniyle alev alarak patlamalara neden oldu...

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

7 liraya 100 Kilometre Gidiyor, 500 Kiloda Yük Taşıyor 01:00

7 liraya 100 Kilometre Gidiyor, 500 Kiloda Yük Taşıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yaz danışmanlığında 'BOZOK' ismini verdikleri yük taşıyabilme özelliğine s..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı 01:36

İnanılmaz Buluş: 4 Arkadaş Kendi Atölyelerinde Yaptı

Hatay'da dört sanayi esnafı arkadaş, kendi atölyelerinde hiçbir yakıt kullanmadan çalışan kendi kullanacağı elektriği kendisi üreten motor yaptı. İşçi emeklisi Mustafa Varlı adlı şahsın hayalinden yola çıkan Dörtyol küçü..

Avcılar'da Olası Faciadan Dönüldü 04:54

Avcılar'da Olası Faciadan Dönüldü

Avcılar’da bir vinç, yüksek gerilim hatlarına takılarak elektrik direğini devirdi. Olası bir faciadan dönülen olay sonrası BEDAŞ ekipleri elektrik akımını kestikten sonra onarım çalışmalarına başladı...

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Kalp Masajıyla Hayata Dönen Sincap 04:09

Kalp Masajıyla Hayata Dönen Sincap

Kolombiya'da elektrik direğine tırmanırken elektrik akımına kapılan sincap, çevredeki vatandaşlar tarafından kalp masajı yapılarak kurtarıldı...

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Kadın isterse yapar! 02:35

Kadın isterse yapar!

BİR KARİKATÜR VARDI.. KIZ ANNESİNE; ANNE BEN KARAR VERDİM, BÜYÜYÜNCE OTO TAMİRCİSİ OLUCAM ..DİYORDU..ANNESİ; AMA O ERKEK İŞİ DİYE YANITLAYINCA DA BEN KARAR VERDİĞİM ANDAN BERİ DEĞİL ANNE CEVABINI VERİYORDU...ELEKTRİ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

GÜNEŞ TUTULMASI 1:00:21

GÜNEŞ TUTULMASI

ELEKTRİK KESİNTİLERİ GELİYOR MU?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 7 ay önce
Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı 01:11

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı

Venezuela'nın batısı sel felaketiyle boğuşuyor. 20 kişinin hayatını kaybettiği afette çok sayıda kayıp olduğu bilgisi de var. Ankara da hayatını kaybedenler nedeniyle Venezuela'ya başsağlığı diledi. Venezuela’nın batısı..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar 01:45

Yüksek Gerilim Tellerine Takılan Martıyı Kurtaran Güzel İnsanlar

Helikopterler ile birçok kurtarma operasyonu yapılıyor ancak bir kuş türü için örneklerine rastlamak pek mümkün değil. Elektrik tellerine takılan bir martı ihbarı alan kurtarma ekipleri acı içinde bırakmak istemedikleri ..

  • Cowboy tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle 04:57

Tom Ve Jerry - Kovalamaca izle

Kedi Tom yine yaramaz fare Jerry'nin peşindedir. Birbirlerini araba ile kovalayan yaramaz ikili bakın etrafın başına ne işler açar.Keyifli seyirler.. Tom ve Jerry genel konusu: Ev kedisi Tom ile evin yiyeceğiyle beslene..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam 01:41

Kolları Olmadan 7 Bin Maket Yapan Adam

Çocukken elektrik akımına kapılarak iki kolunu ve bir bacağını kaybeden Selahattin Genli, kollarının ucuna yaptırdığı özel aparatları kullanarak 25 yılda yaklaşık 7 bin maket ev ve hediyelik eşya yaptı. Müzikten ayrı ka..

  • Umut Tv tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce