#Elif buse doğan aşkın yolu müzik dinle

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Fatih Erkoç  Ellerim BomBoş 03:41

Fatih Erkoç Ellerim BomBoş

Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavga..

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar 05:09

Arzu Şahin - Kömür Gözlüm Sende Sevda Ne Arar

Arzu Şahin kömür gözlüm sende sevda ne arar türkü sözleri Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 2.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 03:42

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş

Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmis..

  • Candy tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar! 01:46

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar!

Roketten daha büyük bir kara yolu taşıtı düşünün! NASA uzaya göndereceği roketleri taşıma işlemini onlara yaptırıyor... 3000 tona yakın ağırlıkları bulunan araçlar gerçekten muazzam!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bisiklet Yoluna Park Eden Araçlara Bilerek Çarpmak 03:03

Bisiklet Yoluna Park Eden Araçlara Bilerek Çarpmak

Yine bir aynısını burada yapsak ... olur diyeceğimiz bir video. Bisiklet oylnda sürmediği için 50 dolar ceza kesilen adam polise durumu anlatıyor ancak polis yobazlığa vurup cezayı eksiyor. Ancak polis bisiklet yoluna pa..

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:54

İsimsizler 12. Bölüm 2. Fragmanı

Öte yandan Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Berfin, Yıldız'ı kaçırır. Aniden hainler tarafından yolu kesilen Yıldız ise bu sırada Olcay'dan yardım ..

Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü 00:58

Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü

Ankara Konya Yolu'nda dün (20.06.2017) bir minibüs, güvenlik şeridinden kendine yol açmaya çalışıyor. Sıkıştığını görünce durup normal şeride girmek yerine kaldırıma çıkıp yoluna devam ediyor. Duraktaki insanlar yanların..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köprü Yola Uymayınca Dolgu Çalışması Yapıldı 02:02

Köprü Yola Uymayınca Dolgu Çalışması Yapıldı

Rize'de merkeze bağlı Gündoğdu-Veliköy yolu üzerinde DSİ tarafından yolu karşı tarafa bağlayacak olan köprünün yüksekliği yola uymayınca köprüyü yola uydurmak için dolgu çalışması yapılmaya başlandı...

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Doğaya Zarar Vermeden Ormanın İçinde Yürüyüş 00:41

Doğaya Zarar Vermeden Ormanın İçinde Yürüyüş

600 metrelik bir yürüyüş yolu ve sonunda da ormanı kuş bakışı izleyebilmeye olanak sağlayan spiral gözlem kulesi tasarladı. Doğal çevreyi bozmadan 600 metrelik bir yürüyüş yapılmasına olanak sağlayan yolu 45 metrelik ve ..

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Motosiklet Sürmek 00:58

Dünyanın En Tehlikeli Yolunda Motosiklet Sürmek

Hindistan'daki Sipiti Vadisi yolu dünyanın en zor yolu olarak gösteriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı 06:48

15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı

15 Temmuz Hain Darbe girişimi gecesine ait Kısıklı'da yaşananlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde vatandaşlar araçlarıyla Kısıklı'ya giden yolu keserken, bir özel harekat polisi de vatandaşları organize ederek ..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce