#Elif buse doğan aşkın yolu müzik dinle

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası 05:11

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası Müzik Dinle Şarkı Sözleri En güzel yerinde bitti aşkımız Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terk etti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delices..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor 04:08

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor

Hande Yener Ft. Çağın Kulaçoğlu - Biri Kaybediyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI HATALAR OLUYOR HALA NASIL KOYDUK ADINI BİLMİYORDUK TADINI DAHA ARIYORDUM YARIMI YA..

Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına 04:45

Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına

Kerim Ersan - Aşk Bir Fırtına Dinle Söz & Müzik: Kerim Ersan Düzenleme: İnan Tat Yönetmen: Emin Doğan..

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş 04:30

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş Dinle Söz: Mustafa Büyükkılıç Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Umut Ertek..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda 05:56

Selva Erdener İbrahim Yazıcı - Hasreti Uykularda

Hasreti Uykularda şarkı sözleri ile Uçurum kıyısında incecik bir yol Gider dolana dolana dolana Bir hastan vardır umutsuz Belki Ayşe, belki Elif Endamı kuytuda başak, Memesinin, memesinin, memesinin altında Bir sancı,..

Müslüm Gürses - Anlasana 03:14

Müslüm Gürses - Anlasana

Müslüm Gürses - Anlasana Dinle Şarkı Sözleri : NEDEN GELDİM BU DÜNYAYA HAKKIM YOKMU YAŞAMAYA HALİMDEN SEN ANLASANA ANLASANA DERTLİ ÖTEN BÜLBÜL GİBİ BOYNU BÜKÜK BİR GÜL GİBİ AŞKA DÜŞEN MECNUN GİBİ KAHROLMUŞUM AN..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
C17 - Kendime Yetişememekten 05:16

C17 - Kendime Yetişememekten

C17 - Kendime Yetişememekten Dinle sözler Neden öyle kolay değil anlatmak, Sana mağlubiyetimi. Utanmasam hadi yine bi kere, Nasıl yenicem gururumu. Sabah ayazı gibi içim, titriyor. Sıhhatimden kime ne ? Borç harç gelmi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Elvan Günaydın - Farkındasın 03:28

Elvan Günaydın - Farkındasın

Biliyorum bu aşkın farkındasın Şimdi yanı başımda olsaydın. Gözlerinle alev alev yaksaydın İçimdeki aşkı sende tatsaydın. Gel desem gelemezsin bilirim Sev desem sevemezsin bilirim. Üç beş günlük değil hayallerim ..

Müslüm Gürses - Alışırım 04:21

Müslüm Gürses - Alışırım

ALIŞIRIM (MÜSLÜM GÜRSES) Kısmet değilmiş mutluluk Unutmaya çalışırım Bir sevenim olur elbet Sevmesemde alışırım Sende açsamda gözümü Yoktu bu aşkın çözümü Zaman avutur gönlümü Hasretine alışırım Hep aynı kalsa acılar ..

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu 04:43

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu

TELLİ TURNAM - Eser Eyüboğlu Söz & Müzik: Musa Eroğlu Telli turnam selam götür sevdiğimin diyarına Üzülmesin ağlamasın belki gelirim yarına, cananıma Hasret kimseye kalmasın, sevdalılar ayrılmasın Ben yandım eller yan..

Dj Khaled - It's Secured 04:22

Dj Khaled - It's Secured

I know I said Nas album done We the Best Music! But we got one more to do first Straight up DJ Khaled! 150 stack it all in my Gucci jacket 50 more in the Goyard, it's secured Yah, yah, yah, yah, yah, yah It's secured, ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Samida - Dudilli 05:08

Samida - Dudilli

Samida - Dudilli Dinle Enişte gel içeri Ev daracık oda yok Bir muhlama yapardım Tava delik yağ da yok Lavuz yoğuramadık Lahana vuramadık Balığa çıkamadık Taka batık ağda yok Dudilli dudilli da Dudilli dudilli da Dudil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melek Mosso - Uğurlama cover 03:46

Melek Mosso - Uğurlama cover

Söz : İbrahim Karaca Müzik : Grup Yorum Gitarlar : Cihan Tanrıverdi, Caner Güneysu Kayıt : Zafer Karayazgan Mix - Mastering : Selim Topsakal Kapak tasarımı : Elif Yemenici..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official Video) 05:24

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official

Batı Yakası Albümünün 2.video klibi Bugün Biraz İçtim sizlerle... Mix & Mastering Can Volkan Director : Murat Gültekin Dir. Assistant : Berk Polat D.o.p : Atakan Karagöz Styling & Make Up : Elmina Aliyeva Set Assistant ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 7 yıl önce