#Elif buse doğan senin olaydım

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final) 01:04

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final)

Tutsak 9. Bölüm Final Fragmanı yayında! Elif, Kenan'la evlenmeye karar veriyor! Bahadır ise parmaklıklar ardında kalıyor! Bahadır'ın serbest kalma koşuluyla Elif, Kenan'la evlenmeyi kabul ediyor. Zaman kaybetmeden nikah ..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Kayahan - 365 Gün Dinle 04:12

Kayahan - 365 Gün Dinle

Eser Adı: 365 Gün Albüm Adı: 365 Gün Söz & Müzik: Kayahan Sen sevdanın sultanısın Hem güneşim mehtabımsım 365 gün canım hayatımın tamamısın Akşamımsın sabahımsın her zamanım mekânımsın Ezberledim aşkım seni hayatımın ta..

  • Candy tarafından
  • 3.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen 04:36

İbrahim Çağlar - Diyarbekiri Görmeyesen

Diyarbekiri Görmeyesen şarkı sözleri ile Öyle bir acı ki anlatılmaz Biliyorum yüreğimiz buna hiç mi hiç dayanmaz Hani gidiyorsun ya hani beni istemedin ya Güneş Diyarbekir'e Artık hiç doğmayacak Küçede gördüm se..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Rüya 7.Bölüm 2.Fragmanı

Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hay..

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı 00:48

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 5.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Tutsak 5.Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır'ın Elif'e olan aşkını öğrenen Kenan, bu aşka engel mi olacak? Elif, Bahadır'ın evlilik teklifine ne cevap verecek?Elif'in varlığının kend..

Eli̇f Kaya Tarzıyla Tüm Di̇kkatleri̇ Üzeri̇ne Çekti̇ 09:40

Eli̇f Kaya Tarzıyla Tüm Di̇kkatleri̇ Üzeri̇ne Çekti̇

Güzel şarkıcı Elif Kaya dün akşam Asmalımescit'te bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elif Kaya sahne kostümüyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah derin yırtmaçlı bir kıyafet terc..

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 3.Bölüm Fragmanı 01:00

Rüya 3.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak 08:25

Rüya - Bulut Peşini Bırakmayacak

Ruhşan, Selma’nın Alaz’ın teyzesi olduğunu Cihan‘a açıklar. Cihan ailesine karşı söylemiş olduğu yalan ortaya çıkmak üzeredir. Ruhşan Bulut’a, Alaz’ın Cihan’ın oğlu olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve buna da katılma..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Adele - Rolling in the Deep 03:53

Adele - Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart Kalbimde bir ateş yanmaya almaya başlıyor Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark Alev alma seviyesine gelip, beni karanlıktan kurtarıyor Finally I can see you crysta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) 03:58

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Set Fire To The Rain I let it fall, my heart, And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they're strong But my knees were far too weak To st..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

İrem Derici Güllerim Soldu 04:50

İrem Derici Güllerim Soldu

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Olidena S'jena Na 03:50

Olidena S'jena Na

Lyrics Nuk e di pse prap te kerkoja Dhe pse ti me le un te shkoja C'do sekond me ty perjetoja You feel, don't feel me anymore Ja ke nis senin, ja ke nis senin you just wanna play the game se ke lon venin, se ke lon ve..

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş -  Tabi Tabi 04:15

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş - Tabi Tabi

Yanıyorum söndürelim mi Tabi tabi Senin o tabini tabini yerim Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende bulur gel yanıma Eskide kalmış köle efendi Köleler de aldatır Sen sakın ha Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Buray - Sana Değmez 03:39

Buray - Sana Değmez

Buray - Sana Değmez Dinle ŞARKI SÖZLERİ Dün seni görmeyince yine ağladım Sormadım kimseye neredesin Bir an seni bulduğum günü anımsadım Kalbimin durduğu yerdesin Alırım başımı giderim buradan Kaçsam bile yok boşuna sa..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Bizimkiler Uyuyor Pencereden Gel 01:33

Bizimkiler Uyuyor Pencereden Gel

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Korkak Pısırık Erkek Misin Sen 01:02

Korkak Pısırık Erkek Misin Sen

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi 00:28

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyetine, bir vatandaş, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in haberleşme giderleri dolayısıyla tepki gösterdi...