#Elif buse doğan senin olaydım

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..

Resul Dindar _ En Sonum 03:11

Resul Dindar _ En Sonum

‘En Sonum’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Düzenleme: Evren Arkman Gitar: Erim Arkman Bass: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Yaylılar: İstanbul Strings Mix,Mastering : Evren Arkman Stüdyo: Harems Fotoğraf:Cana..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı 33:57

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğç

Şarkı Sen Sanatçı Koray Avcı Albüm Aşk İle YouTube'a lisanslayanlar The Orchard Music (Dokuz Sekiz Müzik adına); UMPG Publishing, BMI - Broadcast Music Inc. ve 5 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Eteği Belinde Sanatçı Manuş ..

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Afacan Toto - Okulda Casus Var 11:26

Afacan Toto - Okulda Casus Var

Minika Tv nin çizgi filmlerinden Afacan Toto, okulda casus var bölümüyle bizlerle. - Ajan sıfır sıfır Toto şüpheliyi tespit etti. Aaa beni farketti. - Toto senin okul için şiir yazman gerekmiyormu?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Gökçe - İstanbul 04:14

Gökçe - İstanbul

Gökçe - İstanbul Şarkı Sözleri Bak gün ağırdı yine Senin güzel gözlerinde Dudaklarını tenimde Olsun nefesin içimde Bak gün ağırdı yine Güzel bir akşamın yerinde Mavi yeşil renginde Olsun gözlerin üzerimde Ah vazgeçeme..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat 03:53

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat

Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim..

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi 04:28

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi

Kainati bilmiyor ve dusunemiyorum bile,butun bildiklerimiz bile aklimiza hayret verirken Rabbim senin buyuklugunu idrak edip anlayabilmeyi nasip et bize.Acizligimizi görüp daima seni zikreden ve sana sukredenlerden eyle...

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 10:59

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

Aşırı Gerçekçi Kaza Anı 00:28

Aşırı Gerçekçi Kaza Anı

Amacının ne olduğu anlaşılmayan çekik gözlü teyze kendisini duran bir arabanın önüne atıp yere düşüyor, daha sonra sürücüden bir tepki gelmeyince ''aman başlarım senin ilgisizliğine'' deyip ayağa kalkıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
26 Ağustos Marşı - Mehter Marşları 02:17

26 Ağustos Marşı - Mehter Marşları

Su kopan firtina Türk ordusudur Ya Rabbi, Senin ugrunda ölen o ordu budur Ya Rabbi, Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed-namin, Galib et çünkü bu son ordusudur Islamin...

  • PengoTV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce