#Elif buse doğan Ömrüm

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Dudilli 05:08

Samida - Dudilli

Samida - Dudilli Dinle Enişte gel içeri Ev daracık oda yok Bir muhlama yapardım Tava delik yağ da yok Lavuz yoğuramadık Lahana vuramadık Balığa çıkamadık Taka batık ağda yok Dudilli dudilli da Dudilli dudilli da Dudil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Önem - Sensizliğe Doğru 03:23

Önem - Sensizliğe Doğru

Söz & Müzik: Önem Karabay Düzenleme: Fuat Avsel Yönetmen: Doğan Umut Mix: Fuat Avsel Mastering: Ahmet Turan Uluç..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

Hırsızlar yatıya kaldı 02:41

Hırsızlar yatıya kaldı

AKILALMAZ BİR SOYGUNUN HABERİ VAR SIRADA... İSTANBUL'DA BİR EVE GİREN İKİ HIRSIZ, GECEYİ DE O EVDE GEÇİRDİ... SABAH UYANINCA DA KAHVALTI YAPIP DUŞ ALDILAR. EVİ HIRSIZ OTELİNE DÖNEN YILDIZ DOĞAN,..

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı 03:12

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı

İstanbul Eyüpsultan’da viraja hızla giren sürücü demir bariyerleri aşarak otomobiliyle su kanalına uçtu. Yara almadan kurtulduğu kazayı gülerek anlatan 21 yaşındaki Bekir Doğan, “Araba kedi gibi dört ayağının üstüne düşt..

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti 17:17

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti

Hayranları Hercai'nin yeni bölümlerini iple çekerken oyuncular da tatilin tadını çıkarıyor. Atv geçtiğimiz yayın döneminde reytingleri Hercai dizisi ile alt üst etti. Başarılı dizinin şu sıralar yayınlanan eski bölümleri..

  • BETA tarafından
  • 447 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar 03:14

Şampiyon Dizisi Başladı - Oyunculardan Açıklamalar

Kafkas Dizisi Perşembe akşamı yayun hayatına başladı. Oyuncular muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şampiyon Dizisinin Konusu: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağı..

  • BETA tarafından
  • 241 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayasofya'nın Gli'si artık yok 01:14

Ayasofya'nın Gli'si artık yok

AYASOFYA'NIN SEMBOL KEDİSİ GLİ'DEN KÖTÜ HABER VAR... 16 YIL ÖNCE TARİHİ YAPIDAKİ GÖREVLİ KULÜBESİNDE DOĞAN VE BİR DAHA AYASOFYA'DAN HİÇ AYRILMAYAN KEDİ, HAYATINI KAYBETTİ...

Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık 00:09

Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık

Evin sevimli ufaklığı yeni doğan kardeşine bir türlü ısınamamış. Ailecek fotoğraf çekiminde net tavrını ortaya koymuş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sürü 1978 Türk Filmi İzle 1:57:27

Sürü 1978 Türk Filmi İzle

Sürü ( The Herd 1978), Director: Yilmaz Güney, Zeki Ökten Sürü, Ana Tema Film Müziği, Zülfü Livaneli Sürü, yönetmen Zeki Ökten tarafından 1978'de çekilmiş bir filmdir. Filmin senaryosu, o yıllar cezaevinde bulunan Yılma..

  • Tv Series tarafından
  • 30.736 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

''Doğan görünümlü Şahin'' 01:46

''Doğan görünümlü Şahin''

İSTANBUL'DA YIRTICI BİR KUŞ BULDU..YARALI OLMASINA DAYANAMADI, EVİNDE MİSAFİR ETTİ..YETKİLİLER DE O KUŞUN DOĞAN MI YOKSA ŞAHİN Mİ OLDUĞUNA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ.....

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bu buzağının kalbi boynunda atıyor 02:53

Bu buzağının kalbi boynunda atıyor

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde kalbi boynunda doğan buzağı, veteriner hekimi bile şaşırttı...

Kars’ta Kar Altındaki Menderesler Büyülüyor 02:45

Kars’ta Kar Altındaki Menderesler Büyülüyor

Allah-u Ekber Dağları'ndan doğan ve Hazar Denizi'ne dökülen Kars Çayı'nın kar altındaki menderesleri görenleri mest ediyor...

Erkan Doğuş - Aşığım Sana 04:27

Erkan Doğuş - Aşığım Sana

Söz & Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Bülent Papir..

Katliam 4 - Episode 2 - 03:22

Katliam 4 - Episode 2 -

Team : Producer : Kaan Bozhan - Esra Bayhan Director / D.O.P / Edit : Hasip Arvas , Kingdoz A.D : Erol Civan Scenario : Massaka (murat ilhan) Production Coordinator: Selin Bodur Production Manager: Alihan Doğan Producti..

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip) 03:57

Resul Dindar _ Yaşlan Benimle (Yeni Klip)

Resul Dindar / Yaşlan Benimle Söz: Volkan Bekci Müzik: İsacan Çiçek Yapım: Rd Müzik * Düzenleme: Resul Dindar Orkestrası Davul: Necati Atakan Teoman Bass: Çağrı Doğan Gitar: Caner Güneysu Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: ..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

400 BİN YILIN EN SICAK GÜNLERİ Mİ? 1:17:44

400 BİN YILIN EN SICAK GÜNLERİ Mİ?

GLOBAL..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..