#Elif buse doğan Ömrüm

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara 04:11

Resul Dindar _ Duman Aldi Dağlara

‘Duman Aldi Dağlara’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Anonim * Düzenleme: Resul Dindar Aranje: Evren Arkman Davul: Atakan Teoman Gitar: Erim Arkman Bas: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Kemençe: Emre Gürsoy Tulum: Gökhan Alpt..

Resul Dindar _ En Sonum 03:11

Resul Dindar _ En Sonum

‘En Sonum’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Düzenleme: Evren Arkman Gitar: Erim Arkman Bass: Çağrı Doğan Klarnet: Caner Malkoç Yaylılar: İstanbul Strings Mix,Mastering : Evren Arkman Stüdyo: Harems Fotoğraf:Cana..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı 33:57

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğç

Şarkı Sen Sanatçı Koray Avcı Albüm Aşk İle YouTube'a lisanslayanlar The Orchard Music (Dokuz Sekiz Müzik adına); UMPG Publishing, BMI - Broadcast Music Inc. ve 5 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Eteği Belinde Sanatçı Manuş ..

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 hafta önce