#Elif buse doğan Şu kanlı zalimin ettiği İşler

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman 02:13

Kaybedenler Kulübü Yolda Fragman

Kaybedenler Kulübü Yolda Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı fenomenleşen film Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’da N..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı 00:40

Gençliğim Eyvah 16. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 1. Bölüm 2:21:55

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm

Gençliğim Eyvah 1. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çe..

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm 2:02:48

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm

Gençliğim Eyvah 2. Bölüm Özeti:nArif ve Zekeriya, Çavi ve Zola’nın kendi çocukları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırmaya karar verir. DNA örneği almak için Çavi ve Zola’nın yaşadığı eve gizlice giren Arif ve..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı 00:55

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm 2:16:08

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm

Gençliğim Eyvah 4. Bölüm Özeti:nYabancı Şube polislerinin Çavi ve Zola’yı gözaltına alması, hem Arif’i hem de Zekeriya’yı rahatlatır. Nihayet bu iki yabancıdan kurtulacaklardır. Ancak Hacer ve Nuriye’nin sürpriz istekler..

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı 00:53

Gençliğim Eyvah 6. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu,..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm 14:50

İstanbul Muhafızları 10.Bölüm

Üsküdar ilçesinde Bizans Döneminden kalan son eser Kız Kulesi'dir. Kule bu zamana kadar hem konumu hem tarihi ile İstanbul'un simgelerinden biri haline gelmiştir. Yaklaşık 2500 yıllık bir tarihe sahip olan kule eski Yuna..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Lastik Şişirmek İsterken Dünyası Patlayan Lastikçi 00:54

Lastik Şişirmek İsterken Dünyası Patlayan Lastikçi

Traktörün tamir ettiği lastiğini farklı bir yöntemle şişirmek isteyen lastikçi işler umduğu gibi gitmeyince kendini yerde bulmuş. Bir daha böyle şeyler denemez...

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..