#Elif karlı yanına bırakmam müzik dinle

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 8. Bölüm İzle

Dörtlümüz vızz oyunu oynarlarken Biberiye ev ödevlerini hatırlar. Ay’ı gözlemleyecek ve bunu rapor halinde sunacaklardır. Gece buluşmak üzere dağılırlar. TV’daki fırtına uyarısının farkında olmadan bulutların arkasına g..

  • ÇocukTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle 13:02

Dört X 4'Lü - 9. Bölüm İzle

Maviş üç tane martı tarafından kovalanmaktadır. Bir köşeye sıkışsa da yine de martılarda kurtulmayı başarır ve 9 taş oynamakta olan dörtlümüzün yanına gelir. Oyun sırasında dörtlümüz üst üste koydukları taşların hareke..

  • ÇocukTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 11. Bölüm 2:16:55

Şampiyon 11. Bölüm

Şampiyon 11. Bölüm Özet:nnFırat ve Derviş , Fırat’ı isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibi görünmektedir. Ateş hattında kalan ikili Fırat sayesinde kurtulur.nnOlanları..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 25.Bölüm 2:22:07

Söz | 25.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 25’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 62.Bölüm 2:23:10

Söz | 62.Bölüm

Erdem’in (Nihat Altınkaya) evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak (Eren Vurdem) ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.nTarık (Mehmet Po..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 64.Bölüm 2:26:30

Söz | 64.Bölüm

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak (Eren Vurdem), ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuna İpek - HARMAN (Official Video) 02:35

Tuna İpek - HARMAN (Official Video)

Tuna İpek’in yeni şarkısı HARMAN, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek , Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix : Jam Mastering : Rez Beat : Emde51 Kurgu : Sadık Hazırcı HARMAN Sözleri ; sigara ve..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..