#Elif kaya olmuyor denedim müzik dinle

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman 02:28

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Fragman

Sen Kiminle Dans Ediyorsun 17 Kasım’da Sinemalarda! Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Binnur Kaya, Dem..

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında Hangi Türk Ünlü Güzelleri Var 02:58

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında Hangi Türk Ünlü Güzelleri Var

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesinde Hangi Türk Ünlü Güzel Var ? Serenay Sarıkaya, Tuğba Büyüküstün, Fahriye evcen, Hazal Kaya, neslihan atagül, hande erçel, meryem uzerli,..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor! 44:52

Eliniz ve diliniz hastalıkları bağırıyor!

Kristal Kaya Tuzunda 100’e yakın mineral vardır! Tansiyon hastaları da, kristal kaya tuzu kullanmalıdırlar! Bu fal değildir! Avuç içinize ve ayak altınıza bakarak, hastalıklarınızı görebilirsiniz! El içi ve ayak altınızd..

  • STUDIO AS tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı 02:34

Konuşanlar 148. Bölüm Tanıtımı

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Kanala abone ol..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi 01:00

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi

Bartın'ın Kaman köyünde ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler bulundu. Bartın'ın Kaman köyünde saat 13.00 sıralarında ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler ekiplerin aramaları sonucu bu..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı 03:35

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı

Oğuz Berkay Fidan - Hasret Ağrısı Dinle Söz: Oğuz Berkay Fidan Müzik: Altan Alyanak Düzenleme: Burakcan Güneren Mix-Mastering: Mahir Can Küçük Yönetmen: Oğuz Berkay Fidan Görüntü Yönetmeni: İlkem Özçiçek, Batuhan Kurt S..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

4 TLye Siyah Nokta Temizliği  BİM Burun Bandı 06:59

4 TLye Siyah Nokta Temizliği BİM Burun Bandı

Uzun zamandır merak ettiğim,denemek istediğim BİM'lerde satılan Rituel De Beaute markasına ait burun bantlarını sizinle birlikte denedim.Umarım video hoşunuza gitmiştir:)..

  • Kadınca tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesuar 05:10

Gazeteden Harika Bir Kapı Süsü - DIY - Para Harcamadan Şık Bir Aksesua

Evde işe yaramadan duran veya çöpe atılan gazeteleriniz, bu şekilde çok güzel bir kapı süsüne dönüşebilir. Bu proje sayesinde, çok pahalıya satılan bu tür dekoratif ev ürünlerini kendiniz, zevkinize uygun renklerde ve şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi 00:21

Emre Mor'dan Müthiş Ayak Basketi

Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor'un ayağıyla attığı gol büyük beğeni topladı. Genç yıldız, paylaştığı videonun altına, “Yemin ederim, ilk kez denedim” notunu düştü...

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler 12:34

Merve Özkaynak - Leke Karşıtı Doğal Beyazlatıcı Maskeler

Cilt lekeleri, renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı beyazlatıcı maskeleri kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Evde, elinizin altındaki malzemelerle kolayca hazırlayabileceğiniz hepsi birbirinden farklı 4 tane cilt beyaz..

Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Sebile Ölmez - Harley Quinn Makyajı 13:52

Sebile Ölmez - Harley Quinn Makyajı

Vizyona giren Suicide Squad Filminden Harley Quinn Makyajını denedim. Saçlarımı saç tebeşiri ile boyadım (master Pastel) Lens: Solotica Hidrocor Topaz Çengelli İğne Küpeler: H&M sezon Mavi Oje: Nails Inc Baker Street..

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge 14:50

Sebile Ölmez - Sadece Parmakla Eyelinerlı Full Makyaj Challenge

Sadece Parmaklarımla komple makyaj yaptım. Eski videomda kolaya kaçıp doğal bir makyaj yapmıştım. Bu kez eyeliner ve kaş boyama dahil komple makyaj yapmayı denedim. Zor olmasından ziyade uzun sürmesi daha can sıkıcıydı a..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..