#Elifcan gel artık müzik dinle

Sosyal mesafeli kına halayı 01:09

Sosyal mesafeli kına halayı

Salgın dolayısıyla düğünlere getirilen sosyal mesafe kuralı artık kına merasimlerinde bile uygulanmaya başlandı. Kına eğlencesine katılan vatandaşlar sosyal mesafeyi korumak için 1.5 metrelik çubukları tutarak halay çeki..

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

Teknenin Yanına Yanaşan Balinanın Sırtına Binen Adam 00:51

Teknenin Yanına Yanaşan Balinanın Sırtına Binen Adam

Teknenin yanına yanaşan balinanın sırtına binen adamın izlerken hayretler içine düşeceğiniz görüntülerini izliyoruz. Yok artık.....

  • PengoTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

İsteyene 250 Liraya Koronavirüs Testi 01:01

İsteyene 250 Liraya Koronavirüs Testi

Koronavirüs testleri artık özel hastanelerde ücret karşılığı yapılabilecek. Karar Sağlık Bakanlığı’ndan geldi...

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi 02:10

Şehir İçi Ulaşıma HES Kodu Şartı Getirildi

Koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen sınırlamaların kapsamı genişliyor. Artık şehir içi toplu taşıma araçlarına binerken de HES kodu zorunlu olacak. Aynı zorunluluk konaklama tesisleri için de geçerli.. İşte yeni ..

Fotoğrafçının Saçma Fikirlerine Daha Fazla Dayanamayan Gelin 00:08

Fotoğrafçının Saçma Fikirlerine Daha Fazla Dayanamayan Gelin

Evlenecek çift dış çekim için ormanlık alana gitmiş. Fotoğrafçıların kendisini sürekli yönlendirmesine artık dayanamayan gelini izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor 00:51

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor

Bankalar arasındaki para transferi için mesai saatlerini beklemeye son. Artık farklı bankalardaki hesaplar arası para transferi saniyeler içerisinde 7/24 yapılacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Doğaya 2001 ekmek... 01:11

Doğaya 2001 ekmek...

SELLER, DEPREMLER, KORONA SALGINI. ARTIK HEPSİ SON BULSUN, BİR DAHA DA BAŞIMIZA GELMESİN DİYE DUA EDİP; DOĞAYA 2001 EKMEK BIRAKTILAR. İŞTE ERZURUM'DA 487 YILLIK O GELENEĞİN SIRRI...

Polis maske denetiminde 01:43

Polis maske denetiminde

MASKE DENETİMLERİNE ARTIK SİGARA DENETİMİ DE EKLENDİ. EKİPLER HER YERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR; MASKESİZ DOLAŞANLARA CEZA KESİYOR....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Sahibinden az kullanılmış ilaç! 02:16

Sahibinden az kullanılmış ilaç!

'SAHİBİNDEN AZ KULLANILMIŞ OTOMOBİL' YA DA 'EV EŞYASI' İLANLARINA ALIŞIĞIZ AMA BÖYLESİYLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ. ARTIK İNTERNETTE İKİNCİ EL İLAÇ SATIŞI DA BAŞLADI. BİR KAPAK KULLANDIM ÇOCUĞUMA İÇİREMEDİM GİBİ NOTL..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze 00:08

TikTokçu Kıza Şaşkınlıkla Bakan Teyze

TikTok artık hayatımızın her anında her yerinde desek yalan olmaz. Bir markette tiktok çeken kız arkadaki teyzenin şaşkın bakışlarına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler! 01:09

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler!

SAHTEKARLIK İÇİN TÜRLÜ YOLLARA BAŞVURUYORLAR AMA ARTIK BU KADARINA DA PES!... BU KEZ ÇAY PAKETLİYORUZ DEDİKLERİ EVDE BAKIN NE ÜRETTİLER..

Bim'de TikTok Çeken Kızlar 00:09

Bim'de TikTok Çeken Kızlar

Sosyal medyada artık bıkkınlık gelen TikTok uygulaması için insanların yapmayacağı şey kalmadı. Şimdide karşımıza Bim'de çıktılar...

  • PengoTV tarafından
  • 407 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..