#Elifcan gel artık müzik dinle

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme 02:04

Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme

1500 METREKAREDEN KÜÇÜK ZİNCİR MARKETLERDE ARTIK TÜTÜN ÜRÜNLERİ, CEP TELEFONU, ELEKTRONİK EŞYA VE MOBİLYA SATILAMAYACAK. İŞTE KÜÇÜK ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN O ÇALIŞMANIN DETAYLARI....

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize haram ettik” 03:37

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ula

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık yepyeni bir Türkiye’nin var olduğunu belirterek, “Ömrümüzü halkımıza vakfettik. Hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize hara..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal 04:53

Coşkun Sabah -Anılar. Duygusal

bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular kavuşmak istiyorum, sarılmak istiyorum bak ..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

''Akçaabat horonu'' tescillendi 01:06

''Akçaabat horonu'' tescillendi

KARADENİZDE DÜĞÜNLERİN, KUTLAMALARIN VAZGEÇİLMEZİYDİ. ŞİMDİ KÜLTÜR MİRASI OLARAK ARTIK TESCİLLENDİ. AKÇAABAT HORONU UNESCO KÜLTÜR MİRASI LİSTESİ'NE GİRDİ...

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

Şoka Sokan Evlilik Teklifi 00:59

Şoka Sokan Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına artık evlilik teklifinin edilmesi gerektiğine kara veren adam, bu teklif için romantik bir anı beklemiş. Adam böyle bir anda evlilik teklifini yapıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi) 00:34

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Tanıtımı (9 Ocak Pazartesi)

Hangimiz Sevmedik Dizisi Konusu Yıllarca birbirlerine olan nefretlerinin altında bir aşk besleyen Münir ve Adile artık hem bir dünür hemde ortakdır. Çocukları Tarık ve Itır gizli evliliklerini ebeveynlerine nasıl açıklay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce