#Elifcan gel artık müzik dinle

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

Ceza makbuzunu yırttı! 02:29

Ceza makbuzunu yırttı!

İSTANBUL'DE BİR MİNÜBÜSTE DENETİM YAPAN EKİPLER MASKESİNİ DOĞRU TAKMAYAN YOLCUYA CEZA YAZMAK İSTEDİ. FATMA ALEMDAĞ CEZA MAKBUZUNU YIRTTI ATTI, ''YETTİ ARTIK'' DİYEREK MASKESİNİ ÇIKARDI. TESTLERİN TUZAK OLDUĞUNU SAVUNDU. ..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çoraptan Oyuncak Yapımı 07:14

Çoraptan Oyuncak Yapımı

Bu videoda sizlere evdeki eşi kaybolmuş ya da eskimiş çorapları değerlendirerek nasıl oyuncak haline getirebileceğimizi anlattım. Sizler için üç farklı oyuncak yaptım, umarım keyifle izlersiniz. Başka videolardan da habe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız 00:26

Arabayı İçindeki Kadınla Beraber Çalan Hırsız

Suudi Arabistan'da yaşanan ilginç araba hırsızlığında kameraya yansıyan görüntüler yok artık dedirtmiş. Hırsız arabayı içindeki kadınla beraber çalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Lüks giyimde kiralık dönemi! 02:14

Lüks giyimde kiralık dönemi!

ÜNLÜ MARKALARIN BİNLERCE LİRALIK KIYAFET VE AKSESUARLARI, ARTIK KİRALANARAK DA KULLANILABİLİYOR. YANİ KİRALIK ŞIKLIK DÖNEMİ BAŞLADI KADINLAR İÇİN. O UYGULAMALARDAN BİRİNDE 4 KIYAFETİN AYLIK KİRA BEDELİ 550 LİRA.....

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

200 liraya lahmacun olur mu? 02:08

200 liraya lahmacun olur mu?

TÜRKİYE'NİN TURİZM CENNETLERİNDEN BODRUM'DAKİ LAHMACUN FİYATI, YİNE MEMLEKETİ KARIŞTIRDI. KİMİ YOK ARTIK DERKEN KİMİ DE 200 LİRALIK ETİKETİ NORMAL BULDU. GAZİANTEPLİ LAHMACUN USTALARI İSE İSYANDA...

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Gülistan'sız 544 gün! 01:37

Gülistan'sız 544 gün!

GÜLİSTAN DOKU NEREDE? BU SORU BUGÜNE KADAR DEFALARCA SORULDU. AİLESİ İSE UYKUSUZ, YORGUN, AÇ... SUSUZ... 544 GÜNDÜR ACILAR İÇİNDE PERİŞANLAR... BİRİCİK KIZLARI, ÇOK SEVDİKLERİ KARDEŞLERİ BİR GÜN KALDIĞI YURTTAN AYRILDI....

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar... 00:47

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar...

Büyük yatak odasına sahipseniz ve modern ve şık bir yatağa sahip olmak istiyorsanız yuvarlak yatakları kesinlikle düşünmelisiniz. Modern yataklar kategorisinde başı çeken yuvarlak yatak modelleri hayli şık ve kullanışlı...

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02 02:22

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02

Birini Severseniz, Ondan Başkasını, Artık Görmezsiniz.... Ve Kalbinizde Taşımazsınız !..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri 01:35

Erkeklerin Kadınlarda Beğendiği Saç Stilleri

Biz kadınlar, güzelliğimizi herkes görsün isteriz. Genel itibariyle de bunun için saç modelini ve saç rengimizi değiştiririz. Yapılan araştırmalarla ve anketlerle erkeklerin kadınlarda beğendiği saç renkleri ortaya çıkmı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce