#Elimi Öpen cennete gider diyen tarikat Şeyhi

HiraiZerdüş - Sevgili 04:04

HiraiZerdüş - Sevgili

Ne olur sorma söylesem gül incinir Yüreğim dolu dolu bağırsam dil incinir - Elimi tut ne olur anla beni gözlerimden Konuşacak hâlim yok - Yakarım bak yıkarım ben bu şehri Yokluğunda ölüm ne ki sevgili Öyle durma b..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin 02:16

Orta Direk Şaban - Kemal Sunal - Hanimiş Zeytin

Kendi halinde bir hayat süren Şaban kıt kanaat bir yaşam sürmektedir. Şaban kendisiyle aynı mahallede oturan Bahar'ı sevmektedir. Ancak karşısında oldukça güçlü bir rakibi vardır: Türk basketbol şampiyonu, hemen her spor..

  • REPLİKLER tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar yağar kar üstüne.._ Dil Tengî 03:33

Kar yağar kar üstüne.._ Dil Tengî

“Bir gün gelir, başlar gidişler. Kimi içine gider, kimisi içinden gider.. İçin gider..” . . . dışarıya çiçek bahçesisin, içeride çiçeklerden mezarlık yapmışsın....

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Alma Attım Yuvarlandı Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler 07:27

Alma Attım Yuvarlandı Ninnisi - Mircan Kaya | Bizim Ninniler

ALMA ATTIM YUVARLANDI Alma attım yuvarlandı Gitti beşiğe dayandı Bebek uykudan uyandı Nenni oğul oğul Nenni yavru yavru Nenni bebek bebek Nenni yavru yavru Nenni balım oy Sana bebek diyemedim Kalkıp meme verem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.389 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Ayşem İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle 1:26:26

Ayşem İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle

İbrahim programını izlemeye gelen Ayşe'ye gül verir. Ayşe alır ama İbo'nun yüzüne bakmaz. İbo Ayşe'yi evine kadar takip eder. Ertesi gün arabayla yanaşır. Gideceğiniz yere bırakayım der. Ayşe'den çok yüz bulamaz. Her yer..

  • KAPALI SET tarafından
  • 11.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

The Away Days - Places to Go 04:00

The Away Days - Places to Go

Color of the sky is blue, wont you come and get me out please stop smoking on the roof Leave me shaking under the rain One place you should go you've gotta feel like you dont know what to do cuz lights are out and let m..

Moskova Moda Haftası′nda Engelliler Defilesi 01:15

Moskova Moda Haftası′nda Engelliler Defilesi

Moskova Moda Haftası'nda engelli mankenlerin defilesi göz kamaştırdı. Kreasyonların sahibi Open World adlı sivil toplum örgütü, engellilerin Rusya'da eşit hak taleplerini çeşitli etkinliklerle topluma duyurmaya çalışıyor..

  • Umut Tv tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ghost  Unchained Melody Dinle 01:50

Ghost Unchained Melody Dinle

Lonely rivers flow to the sea, to the sea To open arms of the sea yeah Lonely river sigh wait for me, wait for me I'll be coming home wait for me. Oh, my, love, my darling I've hungered for Your touch, a long lonely time..

  • PengoTV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
When Calls the Heart 5. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 01:50

When Calls the Heart 5. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

When Calls the Heart 5. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Mart Pazar Günü When Calls the Heart 5x04 Promo/Preview Open Hearts When Calls the Heart Season 5 Episode 4 Promo When Calls the Heart 5x04 Pro..

Madonna - Vogue (video) 04:53

Madonna - Vogue (video)

Vogue Strike a pose Strike a pose Vogue, vogue, vogue Vogue, vogue, vogue Look around everywhere you turn is heartache It's everywhere that you go (look around) You try everything you can to escape The pain of life th..

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Imagine Dragons - Believer 03:36

Imagine Dragons - Believer

Believer First things first I'ma say all the words inside my head I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh Second thing second Don't you tell me what you thi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tokio Hotel - Dream Machine 04:35

Tokio Hotel - Dream Machine

Tokio Hotel - Dream Machine Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Dream Machine We are finally broken It is finally true All my scars are open You met somebody new Our mission's completed I guess it is time My heart'..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sapir Saban - Until The Time Of My God 04:19

Sapir Saban - Until The Time Of My God

The time of my life. - lyrics Song z filmu Dirty Dance-Zpívá ho i Patrick Swayze. Now I've had the time of my life No I never felt like this before Yes I swear it's the true And I owe it all to you 'Cause I've had the..

Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty 05:24

Orrey Mon Full Video - Ayushmann Khurrana , Ritabhari Chakraborty

OREY MON SONG LYRICS – AYUSHMANN KHURRANA Aankhon Ne Jo Sapna Dekha, Chal Dil Use Pura Karein, Sapne Mein Jo Rang Dekhe, Aja Hakikat Mein Woh Rang Bhare. Tinka Tinka Bunte Hai Chal Khaabon Ka Ghosla. Orrey Mon Boli S..

  • PengoTV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migos - What The Price 04:09

Migos - What The Price

Şarkı Sözleri Tell me the price Tell me the price Tell me the price Tell me the price No surprise What's the price? Prices, prices, going up Prices, prices (price) The bitch bad, I slide Prices, prices, going up Hold on,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metallica - Nothing Else Matters 06:25

Metallica - Nothing Else Matters

So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And not..

Josh Groban Evermore 03:08

Josh Groban Evermore

[Verse 1:] I was the one who had it all I was the master of my fate I never needed anybody in my life I learned the truth too late I'll never shake away the pain I close my eyes but she's still there I let her steal into..

Gokhan Ozen- One More Time 03:19

Gokhan Ozen- One More Time

Gokhan Ozen- One More Time dinle ı wanna have you ı need to tell you, girl you have been on my mind it's like ı'm not complete without you by my side ıf ı can make you see what ı do, if you believe me then you would know..

  • Candy tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..