#Elimi Öpen cennete gider diyen tarikat Şeyhi

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj 00:59

Solo Türk’ten Konya Semalarında Klipli Mesaj

Hava Kuvvetleri Komutanlığının gösteri ekibi Solo Türk, hazırladığı klip ile anlamlı bir mesaj verdi Konya 3’üncü Ana Jet Üssü 132’nci Filo Komutanlığında faaliyetlerini sürdüren F-16 gösteri ekibi Solo Türk, Konya sema..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması 00:50

Ulaştırma Bakanından Wikipedia Açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, NTV’de katıldığı bir programda Wikipedia sitesine Türkiye’de getirilen erişim kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Türkiye, terör örgütü destekçisi olarak gö..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..