#Elimi Öpen cennete gider diyen tarikat Şeyhi

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner Özkul Verdi 00:51

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner

Türk sinemasının usta ismi, 'Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hoca'sı, Yeşilçam'ın 'Yaşar Usta'sı Münir Özkul 93 yaşında İstanbul'daki evinde yaşamını yitirdi. Münir Özkul, uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele e..

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım 02:15

Nesrid Cavadzade’yi Duygulandıran Olay Görsem Kesin Ağlardım

Bizim Hikaye”nin güzel oyuncusu Nesrin Cavadzade önceki gece Nişantaşı’nda spor salonuna girerken görüntülendi. İspanyol yapımı bir filmde oynayan oyuncu 2 ay boyunca İspanya-Türkiye arasında mekik dokuduğunu ve çekimler..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız 00:37

Yakışıklı Oyuncu Murat Ve Hande'nin Aşkından Rahatsız

Ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi. Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen oyuncu, yakında bir proje ile ekrana döneceğinin müjdesini verdi. Yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’la, eski sevgilisi Han..

  • BETA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özge Özpirinçci Sevgilisi Sorulunca Bakın Ne Yaptı 01:34

Özge Özpirinçci Sevgilisi Sorulunca Bakın Ne Yaptı

Arnavutköy’de set çıkışı görüntülen Özge Özpirinççi, “Setten çıktım. Arkadaşlarımla buluşacağım.” derken spor tarzı ile dikkat çekti. “Kadın” dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci dizinin başarısından memnun. Son haf..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi 10:00

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi

200 gr dana döş kıyma 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı kimyon 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tereyeğı 4 tane hamburger ekmeği Sosu İçin, 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 paket domates p..

Sincap Karamel'e Protez Taktılar 03:19

Sincap Karamel'e Protez Taktılar

Batman'da yabani hayvanlar için kurulan kapana sıkışarn sincap, hayvansever Tayfun Demir'in yardımı ile tedavi ettirildi. 'Karamel' adı verilen sincap zorlu iki ameliyatın ardından hayata tutunurken, kolları kesildi. Kar..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle 1:29:29

Yumurcak Faka Basmaz 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, istemediği bir kızla evlenmek zorunda bırakılan bir adamın başından geçenler konu edilir. Sevdiği kıza kavuşamayan Kemal, intihar etmeye karar verir. Köprüden atlar fakat Yumurcak ve arkadaşlarının oldu..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Bebe Bisküvisi Tarifi 03:34

Bebe Bisküvisi Tarifi

Malzemeler : 2 tepeleme yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı pirinç unu, 2 yemek kaşığı pekmez, 2 yemek kaşığı İrmik. ********************* Yıllar öncesine ait bir tarifim irmikli Be..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e 01:09

Kerimcan Durmaz' dan Hande Erçel'e "Bazlama Surat"

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel için Bazlama surat diyen Kerimcan Durmaz'ı sosyal medyadan engelledi. Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'in sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altı..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce