#Elimi Öpen cennete gider diyen tarikat Şeyhi

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu 02:30

Bursa’da Madde Bağımlılarının Mesken Tuttuğu Bina Kreş Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde madde bağımlılarının mesken tuttuğu bina, belediye tarafından kreşe çevrildi. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk boş bina Gemlik Belediyesi tarafından kreşe çevrildi. Asgarî ücret alan ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor- 04:56

Kovid-19 Yoğun Bakım Sorumlusu- -Korona Gençleri de Etkiliyor-

Kepez Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi Ayça Gümüş, korona virüsün (Covid-19) diğer virüs ve hastalıklar arasındaki farkını, “Genç hastaları, sanki 80-90 yaşındaki bir hastanın akciğer kapasitesi gibi e..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor 02:46

Ayda'nın babası- -Enkazdaki her anı hatırlıyor

İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Ayda ç..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce