#Ellerinden

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Troll İçecek - Rakibinin Smoothie'sini Trolle 23:07

Troll İçecek - Rakibinin Smoothie'sini Trolle

Troll Mutfak'ın benzeri olan eğlenceli bir video ile beraberiz. Arkadaşlarımız birbirerinin içeceklerini trollemek için ellerinden geleni yapacaklar. Tabii en sonunda da ortaya çıkan smoothie'yi içecekler...

  • JET TV tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 55. Bölüm Fragmanı 01:11

Survivor 2018 55. Bölüm Fragmanı

Ellerinden geleni ardına koymasınlar! | 55. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Telefon Bağımlılarına Türk İnsanının Tepkisi 03:25

Telefon Bağımlılarına Türk İnsanının Tepkisi

The Boss kanalı, herkesin şikayet ettiği akıllı telefon bağımlılığını eğlenceli bir sosyal deney haline getirmiş. Ellerinden telefon düşmeyen ancak kendileri düşe kalka ilerleyen insanlara Türk insanının tepkisi kamerala..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TROLL MUTFAK - Rakibinin Çorbasını Trolle - Konuk- Oğuzhan Uğur 20:08

TROLL MUTFAK - Rakibinin Çorbasını Trolle - Konuk- Oğuzhan Uğur

Yeni bir troll mutfak ile beraberiz. Bu kez Melih konuklarımıza olmadık malzemeler satıyor. Tabii onlar da birbirlerinin çorbasını trollemek için ellerinden geleni yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TROLL MUTFAK - Rakibinin Etli Güvecini Trolle - Konuk Master Şef Uğur Kardaş 23:43

TROLL MUTFAK - Rakibinin Etli Güvecini Trolle - Konuk Master Şef Uğur

Yeni bir Troll Mutfak ile beraberiz. Her zaman olduğu gibi arkadaşlarımız birbirlerinin yiyeceklerini trollemek için ellerinden geleni yapacak. Bu kez önlerinde güveç var. Konuğumuz ise Master Şef Uğur Kardaş...

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Tam İkiye Böl - En Eğlenceli Kapışma 15:47

Tam İkiye Böl - En Eğlenceli Kapışma

Bu videoda eğlenceli bir oyun oynuyoruz. Arkadaşlarımız çeşitli şeyleri tam ortadan ikiye bölmek için ellerinden geleni yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tam 1 Kilo Yap - Gram Gram Kapışma - Yapyap 17:23

Tam 1 Kilo Yap - Gram Gram Kapışma - Yapyap

Çok eğlenceli bir kapışma ile beraberiz. Arkadaşlarımız bu oyunda 1 kiloya yakın yapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kratt Kardeşler  - 3. Sezon 6. Bölüm 21:17

Kratt Kardeşler - 3. Sezon 6. Bölüm

Chris ve Martin Kratt her bölümde dünyanın bambaşka bir köşesine gidip inanılmaz hayvanlarla tanışıyor. Martin ve Chris, yolculuklarında zor durumda kalan hayvanlarla karşılaştıklarında, onlara yardım etmek için ellerind..

  • ÇocukTV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trol Mutfak - Rakibinin Kuru Fasulyesini Trolle 20:27

Trol Mutfak - Rakibinin Kuru Fasulyesini Trolle

Yeni bir troll mutfak daha çektik. Bu kez arkadaşlarımız birbirlerinin kuru fasulyesini trollemek için ellerinden geleni yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu! 01:36

Jandarmadan hoppidi hoppidi operasyonu!

Kazada annesi yaralandı 9 aylık bebekse yara almadan kurtuldu ve Zeynep bebek için jandarma seferber oldu onunla oyunlar oynadılar terini sildiler Zeynep korkmasın diye ellerinden geleni yaptılar ortaya yürekleri ısıtan ..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Arifhan Saraç - Efsun 03:58

Arifhan Saraç - Efsun

Efsun şarkı sözleri ile İstemedim dudağından Öptürmedin yanağından Hançer vurdun yüreğimden Ellerinden tutamadım. O efsunlu bakışların Ateş olup yakışların Kapris yapıp kaçışların Nazlarından doyamadım. Biraz yaşım ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..