#Elmalı kafes kurabiye yapımı elmalı kurabiye tarifi

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri 04:07

Patlıcan Oturtma Tarifi - Yemek Tarifleri

Patlıcanlı yemek tarifleri sevenler için nefis bir patlıcan oturtma tarifi videosu hazırladık. Yapımı biraz zahmetli olmasına rağmen lezzeti tarif edilemez. Patlıcan oturtma nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi n..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Sünger Pandispanya Tarifi 01:27

Sünger Pandispanya Tarifi

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet oda sıcaklığında yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaş..

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

Cezerye Tarifi 01:42

Cezerye Tarifi

Ev Yapımı Havuçlu Cezerye (Az Malzeme İle) Tarifi İçin Malzemeler; 3 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi 1 çay bardağı kırılmış ceviz Hindistan cevizi Hazırlanı..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Kolay Şekerpare Tarifi 05:41

Kolay Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Peynirli Tuzlu Tarifi 01:47

Peynirli Tuzlu Tarifi

Malzemeler 1 yumurta 2.5 su bardağı un 5 yemek kaşığı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 60 gram tereyağı (yumuşamış) 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz peynir Üzeri için; 1 yumurta sarısı çörek otu Hazırlanışı; ..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 03:10

Kavala Kurabiyesi Tarifi

1.1 su bardağı iri çekilmiş çiğ badem ve 1 su bardağı un tavaya alınır. 2.Kısık ateşte 5dk kadar kavrulur. 3.Kavrulan un ve badem geniş bir tabağa alınarak iyice soğuması beklenir. 4.Hamur için yoğurma kabına, 125g tere..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 06:46

Kavala Kurabiyesi Tarifi

200 gr toz badem 1 su bardagi kirik badem 2 bucuk su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 150 gr tereyagi yumusa 2 tane yumurta 1 paket vanilya 1 tane kabartmatozu Ustunede 1 su barsagi pudra sekeri Hazirlanisi Un..

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi 05:07

Kahveli Kakuleli Çikolata Kaplı Bisküvi Tarifi

Malzemeler: 100gr. kadar tereyağı (oda ısısında) 3-4 adet kakulenin iç taneleri (kullanacağınız şekerin 1 çay kaşığı ile havanda döverek öğütün veya çekilmiş sorun.) 1 su bardağından biraz az tozşeker 3-4 yemek kaşığı s..