#Elmalı rulo pasta tarifi

Elmalı Kurabiye Tarifi 06:30

Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiye İçin Malzemeler (6-8 Kişilik): 175 g Bizim Yağ 40 ml (2/3 çay bardağı) Bizim Yağ Ayçiçek 140 g (2/3 su bardağı) toz şeker 80 g (2 yemek kaşığı) yoğurt 70 g (1/2 su bardağı) nişasta 1 çay kaşığı kab..

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:19

Elmalı Tarçınlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Meyveli kek tarifleri sevenler için nefis bir elmalı tarçınlı kek tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve elma tarçın karışımı nefis kokusu ile çay veya kahve yanında ikram edebilirsiniz. Elmalı kek nasıl yapılır v..

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri 02:33

Elmalı Top Tarifi Tatlı Tarifleri

Meyveli tatlı tarifleri sevenler bu tarife bayılacak. Elmalı top tarifi yapımı çok kolay ve az malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabilmektedir. Lezzeti de bir o kadar nefistir. Elmalı top tatlısı nasıl yapılır ve mal..

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi 01:18

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi

Elmalı Şarlot Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 adet elma yarım su bardağı dövülmüş ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın Kek hamuru için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 kaşık fazla un 1 paket vanilya 1 paket kab..

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi 01:57

Elmalı Gül Kurabiye Tarifi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 1 saat Pişirme: 20dk Elmalı Gül Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 125 gram oda sıcaklığında yumuşamış margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 çay bardağı pud..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Elmalı Kek Tarifi 04:55

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı kek tarifi Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1su bardağı sıvıyağ 4 tane yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un üstüne koymak için üç tane elma 1 tatlı kaşığı ..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Elmalı Muhallebi Tarifi 07:20

Elmalı Muhallebi Tarifi

4 tane elma Yarim cay bardagi seker 1 yemek kasigi tereyagi 1 cay bardagi iri kirilmis ceviz 1 cay kasigi tarcin 1 paket yaklasik 10 tane yulafli bisküvi. 1 yemek kasigi kuru üzüm Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt..

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Çocuktan Al Haberi -Ebrardan Lezzetli Elmalı Kurabiye Tarifi! 02:10

Çocuktan Al Haberi -Ebrardan Lezzetli Elmalı Kurabiye Tarifi!

Evrib Akının sunduğu programda Ebrardan lezzetli Elmalı Kurabiye tarifi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi 05:08

Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta 1 bardak esmer şeker 1 bardak zeytinyağı 1 çay kaşığı vanilya 2 bardak Un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tarçın 1/2 çay kaşığı zencefil 1/4 çay kaşığı muskat tuz 2 adet elma 1 bardak ceviz 1/4 b..

Elmalı Kurabiye Tarifi 08:59

Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr.eritilmis tereyagi yada margarin 1 cay bardagi yoğurt Yarim cay bardağı siviyağ 1 paket kabartmatozu Minnacik tuz 2 tatli kasigi dolusu pudra sekeri yada 1 yemek kasigi toz seker yada hic koymayin ben ..

Elmalı Clafoutis Tarifi 00:30

Elmalı Clafoutis Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi 03:24

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi

Malzemeler : 1 ölçü pişmiş boş tart tabanı (Tek kişilik veya büyük bie tane de olabilir.) yaklaşık 4 adet elma 3/4 su bardağı şeker yarım su bardağında 1 parmak fazla su ayrıca elmaları bekletmek için limonlu su..

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi 06:39

Dokusu Yumuşacık Yapımı Kolay Elmalı Kek Tarifi

malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis margarin yada tereyagi 3 tane yumurta yarım su bardağı şeker(125 gr) 3 yemek kaşığı oda isisinda süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 buçuk su bardağı un(200gr) 4 tane elma..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..