#Elnare xelilova sevgi feslim müzik dinle

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor! 06:02

Çocuklar Duymasın- Eski Sevgili Halukun Korkulu Rüyası Oluyor!

Çocuklar Duymasın 8. Bölüm'de; Haluk, sosyal medya kurbanı oluyor ve eski sevgilisi ortaya çıkıyor. Eski sevgili Sevgi, eve kadar gelince olayların rengi değişiyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk'un sosyal medyada ..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı 00:46

Bakan Kaya Çocuklarla Top Oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adana'daki sevgi evlerinde kalan çocuklarla futbol oynadı. Bir dizi toplantı ve ziyaret için kente gelen Bakan Kaya, 'sevgi evleri' diye anılan Adana Çocuk Evleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğreneceğin en büyük şey sadece sevmek ve karşılığında sevilmektir. 00:39

Öğreneceğin en büyük şey sadece sevmek ve karşılığında sevilmektir.

Hayvanlar arasındaki sevgi , insanlar arasındaki sevgi ile aynımıdır acaba!..

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi 02:01

Fatih Portakal Kudüs’teki Bu Görüntüyü Hazmedemedi

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Filistin'de Türkiye ve Erdoğan'a yönelik sevgi gösterilerinde çocukların fes giymelerini hazmedemedi. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dün akşam ABD ve İsrail'e karşı elde ed..

Vahap Kök - Git Dedin 04:34

Vahap Kök - Git Dedin

Vahap Kök - Git Dedin Dinle Git Dedin şarkı sözleri ile Kaç gün oldu Senden haber almadım Sürgün oldu Bu yürek böyle yanmadı Sen istedin ben çare oldum Gözlerinden sevgi umdum Sen istedin ben hep çare oldum Gözler..

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım 05:05

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım

o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmem..

İbrahim Erkal - Sen Aldırma 04:47

İbrahim Erkal - Sen Aldırma

Sen aldirma giderim buralardan bir pantolon bir ceket Sen aldirma giderim uzaklarda yasadigimi farzet Anan senin anan yarim Baban senin baban yarim Bana duser cekip gitmek Farzet dunya yalan yarim Saclarindan tel ..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez 03:04

Emrah Doğan feat. Cabbar Şallıel Orkestrası - Son Kez

Son Kez şarkı sözleri ile Sevgi olmadan hayat anlamsızmış anladım Hele aşk bulabilmek en zoruymuş inandım Gerçek sevgi yaşanmamış her biriyle aldandım Son kez seninle yanıldım, seninle uyandım Acıdan başka bir şey ve..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere 02:58

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. Deli diyorlar bana desinler değişemem.. Desinler değişemem desinler değişemem.. Hayatta en zor olan bir insanı tanımak.. Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak.. Sevgi ..

Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz) 04:35

Tuzlu Kahve Nasıl Birşey(Umarım Beğenirsiniz)

Garcek sevgi hem tatli hem aci olur sadece dinle nefes almak sevmek nasıl birşey Ağzınıza sağlık çok iy geldi güzel bi aşkı dinlemek..

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan 03:50

Kırmızı & Hayko Cepkin - Çekilin Başımdan

Çekilin Başımdan Çok uğraştınız beni kendinize benzetmek için, Güzel sözlerinizin içine zehir kattınız, Dürüstlük diye oyunlar oynadınız hep bana, Aşk adı altında canımı yaktınız, Hangi tutku, hangi sevgi örter ger..

Kibritlerin Ateşle AŞkı 00:36

Kibritlerin Ateşle AŞkı

Yandım Tutuştum Demek Oluyor Galiba.Sevgi Bazende Yakarmı Acaba ! Bir Ömrü Beraber Geçiren Çiftler de Böyledir...

  • PengoTV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvana Sevgiyi Kucağında Sallayarak Gösteren Güzel İnsanlar 00:52

Hayvana Sevgiyi Kucağında Sallayarak Gösteren Güzel İnsanlar

Yavru Hayvana Gösterilen Sevgi, İnsanı Mutlu ve Kıskandırıyor :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Ağlarsa 00:32

Bülent Ersoy Ağlarsa

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir...

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü  Klibi 01:29

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü Klibi

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü dolayısıyla bazı komutanlar ve askerlerin oynadığı bir klip hazırladı. Klipte komutanlar ile askerler, sevgi dolu sözlerle annelerinin bu özel gününü kutladı...

Kurbanlık Sevgisini Abartan Dayı 00:31

Kurbanlık Sevgisini Abartan Dayı

Kurban Bayramı'nda kesmek için bir tosun alan dayı kurbanlığını fazla sevmiş ki ona aşırı sevgi gösterisinde bulunmuş. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın - Giderli Şarkılar 04:41

Demet Akalın - Giderli Şarkılar

Bu kalbin üzülmesine izin vermiycem Sevgi saygı ne varsa yitirdik Mutlu sonu görmeden asla ölmiycem Giden kazansa illa ki bilirdik Çat diye kaldırıp atıyorum resimlerimizi duvardan Herkes nasibini alır giderli şarkılarda..