#Elvan günaydın yağmuru müzik dinle

 Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak 12:33

Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak

12. sezonu ile bu akşam ekrana gelecek Arka Sokaklar'ın oyuncuları, Kanal D ile Günaydın Türkiye'nin konuğu oldular. Diziyle ilgili çok önemli açıklamalar yapılırken, yeni sezonla ilgili merak edilen soruları yanıtladıla..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak 08:38

Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak

Murat Güloğlu ve Mutlu Ulusoy'un sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Kanal D ile Günaydın Türkiye, Meryem dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan'ı ağırladı. Meryem dizisinin bolca konuşulduğu bölümde, Ayça Ayşin Turan c..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu! 03:28

Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye - Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla, İstanbul'da buluştu! Ayla filmi, 1950 yılında Türkiye'nin, Kore'ye asker göndermesiyle başlıyor! Süleyman Astsubay ve Koreli Ayla'nın hikayesi..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burhan Altıntop Avrupa Yakası Gülme Krizi 05:55

Burhan Altıntop Avrupa Yakası Gülme Krizi

Engin Günaydın, Türk komedyen, sinema ve tiyatro oyuncusu. Bir Demet Tiyatro ile televizyon hayatına başlayan, Aşkım Aşkım ve Zaga'da daha geniş kitlelere kendini tanıtan Günaydın 2004 yılında Burhan Altıntop rolü ile Av..

  • JET TV tarafından
  • 2.367 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gününüz böyle tatlı geçsin. 00:19

Gününüz böyle tatlı geçsin.

Gününüz böyle tatlı geçsin. ???????? Günaydın güzel insanlar, yüzünüzden kahkahanın, evinizden huzurun neşenin, işlerinizden bolluk ve bereketin, bedeninizden sağlığın eksik olmayacağı, gönlünüzden geçen tüm güzellikler..

  • PengoTV tarafından
  • 476 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı 01:45

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde..

Dünya Franchise Sektörünün Kalbi İstanbul’da Atıyor 04:51

Dünya Franchise Sektörünün Kalbi İstanbul’da Atıyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın katılım sağladığı UFRAD Franchising Derneği ev sahipliğinde ‘Dünya Franchise Zirvesi 2017’ İstanbul’da kapılarını açtı...

Süt Ürünleri Cildimizi Nasıl Etkiler 01:15

Süt Ürünleri Cildimizi Nasıl Etkiler

Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi'ne konuk olan Diyetisyen Elvan Odabaşı, tam yağlı süt ürünleri tüketiminin sağlık açısından sakıncalı olduğunu söyledi...

  • NABIZ tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanser Hastaları Kefir İçebilir Mi 01:19

Kanser Hastaları Kefir İçebilir Mi

Beslenme Uzmanı Elvan Odabaşı Kanar: Kefir tam yağlı süt ile yapılır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma 03:05

Aytaç Aslan feat. Mine Cin - Uçuruma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bilmezdi..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla - Bi Yere de Yaz 03:15

Çağla - Bi Yere de Yaz

Bi Yere de Yaz şarkı sözleri ile Yasını tuttum aşkın üzüldüğüm yeter Varlığın yemin ederim yokluğündan beter Kaç kere şans dilenip kapılara bile dayandın Yeni düştü jeton heralde Bittik biz günaydın Bi yere de yaz ço..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce