#Elveda deme bana

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Anladım şarkı sözleri ile Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı El açtım dualar ettim kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok Anladım senin..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Arel Algın - Gel Al 04:44

Arel Algın - Gel Al

Gel Al şarkı sözleri ile Bana vicdan azabını çektiğini söylüyorsun Peki bende çekmiyor muyum sanki ben ruhsuz muyum Bende kalan günahların bana azap çektiriyor Bende kalan anıların beni yontup bitiriyor. Gel al benden..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Annelerin Kızınca Söylediği 10 Klasik Laf 03:05

Annelerin Kızınca Söylediği 10 Klasik Laf

annelerin sinirlendiği zaman söylediği klişe sözler var. Anne deme bana, başınıza anne kadar taş düşsün, zıkkımın kökünü ye, sütüm haram olsun... Annelerimizi kızdırdığımızda illa bu lafları söylüyorlar efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sende Benim Hatalarımdan Birisin⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:03

Sende Benim Hatalarımdan Birisin⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...

Sende KaLdı Yüreğim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:01

Sende KaLdı Yüreğim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...

Seni Bir Kır Çiçeği Gibi sevemem⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱.mp4.fsf52a6 04:34

Seni Bir Kır Çiçeği Gibi sevemem⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱.mp4.fsf52a6

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...

Seni GördüĞümde EvLiydim YAR⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:28

Seni GördüĞümde EvLiydim YAR⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...

Seni HaLa Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:01

Seni HaLa Seviyorum⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...

Sevcan  Sevdalılar Beni Anlar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:23

Sevcan Sevdalılar Beni Anlar⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ne var , Ne yok. .? Deme Bana. . .! ! YalnızLığım Var, SensizLiğim Var. . . Özlemim, Hasretim Ne Ararsan Herşeyim Var. . . ! Ama '' S E N - Y O K S U N...