#Emar hoca nasılsın milad albüm 2018 müzik dinle

Sipan Xelat Potpori (Kürtçe) 09:41

Sipan Xelat Potpori (Kürtçe)

Sipan Xelat Potpori( Ha Bila Bine & Sidare & Hinar & Erebo & Beyo ) 2016 Albüm Kurmanci Müzik Video Dinle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Linkin Park - Invisible 03:34

Linkin Park - Invisible

Linkin Paek'ın One More Light İsimli albümünden bir şarkı daha yayınlandı. Invisible adlı şarkıyı keyifle dinliyoruz. Albüm 19 Mayıs 2017 tarihinde tüm dijital platformlarda satışa sunulacak. Keyifli Dinlemeler..

İbrahim Tatlıses - Kara Üzüm Habbesi 04:10

İbrahim Tatlıses - Kara Üzüm Habbesi

Ibrahim tatlises - Kara üzüm habbesi -Türk Halk Müziği - ALbum:-Selam Olsun 1999 Fantazi Music - Ibrahim tatlises,Kara Uzum Habbesi ,1999 Albumu Kara uzum Habbesi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla 06:24

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla

Cengiz Kurtoğlu - Dualarım Onunla Albüm Adı : Hayatımı Yaşıyorum BUGÜN SEVDİĞİMDEN AYRILIYORUM UMUTSUZ SEVGİSİZ BİR BAŞIMAYIM KALBİM KAN AĞLIYOR ACIM DİNMİYOR DUALARIM ONUNLA BEN ONUNLAYIM DOSTLAR EFKARINDAN İÇMEYE..

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Myriam Fares Nifsi Aoulhalak  ميريام فارس نفسي أقولهالك 04:45

Myriam Fares Nifsi Aoulhalak ميريام فارس نفسي أقولهالك

Official Music Video of Nifsi Aoulhalak from Aman Album for The Queen Of Stage Myriam Fares Lyrics: Mohamad Rifai - Music: Mohamad Yehia - Arrangement: Idriss Rouchiche & Moradzo - Mix: Silvio Ecomo - A&R: Richard Hussei..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 3.350 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dissidia Final Fantasy Nt  Announcement Trailer  PS4 02:31

Dissidia Final Fantasy Nt Announcement Trailer PS4

In partnership with Team Ninja from KOEI TECMO GAMES, Square Enix presents DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT as a new and refreshing experience – a team-based brawler. Combining seamless gameplay, FINAL FANTASY characters an..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Shin Megami Tensei Strange Journey Redux  2Nd Official Trailer 04:00

Shin Megami Tensei Strange Journey Redux 2Nd Official Trailer

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux is due out for 3DS on October 26 in Japan, and early 2018 in North America and Europe. ( Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux 3DS için 26 Ekim'de Japonya'da, 2018'in başın..

  • BETA tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar 04:37

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:46:30

Dev Avcısı - I Kill Giants Türkçe Altyazılı Hd İzle

Küçük Barbara Thorson için hayat oldukça zor geçmektedir. Barbara dünyadan çok, Titan'ların, Canavarların, Devlerin dünyasıyla ilgilenmektedir. Herkese karşı meydan okuma gayretinde olan, arkadaşları olmayan ve kendi ha..

You Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:25

You Türkçe Altyazılı Fragmanı

etflix Orijinal Dizisi YOU, takıntılı ancak zeki bir New Yorklu olan Joe Goldberg'ün (Penn Badgley) gözlerinizi kırpmadan izleyeceğiniz sürükleyici öyküsünü anlatıyor. Joe, Beck'in (Elizabeth Lail) kalbini kazanmak için ..

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:40:03

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Hayatlarına aksiyon katmak isteyen tehlikeli olayların nasıl olduğunu heycanını görmek isteyen çiftler için çok gerçekçi bir oyun düzenlenir. Max ve Annie'de bu oyuna katılacaktır tüm bu ayarlamaları max'ın kardeşi olan ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle 1:37:04

Köpek Adası Türkçe Altyazılı İzle

Yönetmen:Wes Anderson ve Senaryo:Wes Anderson, Roman Coppola, Kunichi Nomura 29 Haziran 2018 'de Türkiye'de vizyona giren animasyon filminde Almanya, ABD ortak yapımıdır. Henüz 12 yaşında olan Atari adında bir çocuk sevd..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle 1:20:54

Superman'in Ölümü - The Death of Superman Türkçe Dublaj İzle

Superman'in Ölümü - The Death of Superman animasyon filminin Yönetmeni:Jake Castorena, Sam Liu ve Senaryosunda:Gerard Jones, Dan Jurgens, Karl Kesel yer almaktadır. Abd yapımı Animasyon, Aksiyon, Bilim-Kurgu türündeki fi..

Dronların Savaşı - Battle Drone Türkçe Dublaj İzle 1:33:42

Dronların Savaşı - Battle Drone Türkçe Dublaj İzle

Dronların Savaşı - Battle Drone filminin Yönetmeni:Mitch Gould ve Senaryoda:Mitch Gould, Jo Marr, Michael Philip bulunmaktadır. Aksiyon, Bilim-Kurgu türünde olan film 01 Mart 2018 tarihinde vizyona girmiştir. $3,500,000 ..

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:36

Tully Türkçe Dublaj Hd İzle

Yönetmen:Jason Reitman ve Senaryo:Diablo Cody çalıştığı ABD yapımı komedi , dram türünde 2018 yılında yayınlanmış bir filmdir. 2 çocğu olan Marlo yeni doğan bebeği ile birlikte 3 çocuk annesi bir kadın olmuştur. Çocuklar..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce