#Emel tutuldum 4 martta tüm digital platformlarda müzik dinle

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 01:09

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak? Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük b..

Gece Takibi Film İzle 1:54:21

Gece Takibi Film İzle

GECE TAKİBİ – RUN ALL NİGHT 2015 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Brooklyn’in ismi duyulmuş olan ünlü tetikçilerinden Jimmy Conlon (Liam Neeson) en iyi arkadaşı Shawn (Ed Harris) için çalışmaktadır. Fakat birgün Shawn’ın çetesi, Jimmy..

  • Tv Series tarafından
  • 3.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Makinesi İzle ( 2017) 2:02:46

Savaş Makinesi İzle ( 2017)

Günümüzün savaşlarla dolu dünyasında, yazar ve yönetmen David Michôd üst düzey bir Amerikan askerinin inişli çıkışlı hayat hikayesini kâh tüm gerçekliğiyle, kâh acımasız bir parodi tadında ekranlara taşırken, gerçeğin ve..

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor! 01:19

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor!

Fenerbahçe'de hazırlık maçlarında bir türlü istenilen skorlar gelmese de, futbolcular çalışma temposundan ve yeni oluşan havadan çok memnun. Takımdaki tüm oyuncular yeni sezon öncesinde çok iyi çalıştıklarını ifade eder..

  • OFSAYT tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mbappe Monaco'da Kalacak Mı? 01:01

Mbappe Monaco'da Kalacak Mı?

Kylian Mbappe geçtiğimiz sezon Monaco'nun şampiyonluğundaki en önemli parçalardan biriydi. Tüm kulvarlarda 44 maçta 26 gol kaydeden 18 yaşındaki genç golcünün adı sezon biter bitmez Real Madrid ve Paris Saint-Germain ile..

  • OFSAYT tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 3.Bölüm Fragmanı 01:00

Rüya 3.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

 Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı 00:47

Kerem Bürsin: Hayalim Apple’da Çalışmaktı

Kerem Bürsin, Los Angeles’ta pazarlama okurken hayalinin Apple’da çalışmak olduğunu söyledi Los Angeles’ta pazarlama eğitimi alıp ardından oyunculuğa yönelen Kerem Bürsin, GQ dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Ünive..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 4.Bölüm Fragmanı 00:56

Rüya 4.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 5.Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 5.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1 19:38

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 1.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2 27:24

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 2. Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kra..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3 30:06

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 3.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4 25:52

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 4.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5 23:51

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 5.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6 09:09

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 6.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Rüya 6.Bölüm Fragmanı 00:55

Rüya 6.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu 05:25

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu

Birbirleri hakkındaki gerçekleri öğrenen Duygu ile Serkan, daha fazla ayrı kalamıyor ve hayatlarını birleştirmeye karar veriyorlar. Duygu, Alp ile bir arada olamayacağını anlamıştır ve hakkındaki tüm gerçekleri söylemeye..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu 01:28

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce