#Emel tutuldum 4 martta tüm digital platformlarda müzik dinle

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Ezel - Rasta 02:01

Ezel - Rasta

Rasta şarkı sözleri ile Bütün işler yalan dolan Çok gezdik sokakta yok seni soran B be beybi gelip katlanan 5 yada 10 tüm ataklar filan Gelebilirsen maximum tavan Ezel mi piyasaya damgayı vuran Kirli sokaklar kirveler..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Aylin Gültekin - Ömrü Billah 03:22

Aylin Gültekin - Ömrü Billah

Ömrü Billah şarkı sözleri ile Aşkına helal olsun, matem dolu günlerim sana hediyem olsun tüm Anılar Bir tablo nasıl ki yapılmazsa bir daha Aşkta öyle yaşanmaz bitince bir daha Nasıl ki dün yaşanmazsa bir daha aşk da öy..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı 03:37

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı dinle Patlıyor Trabzon'un fırtına sessizliği, Kalplere yazılıyor bordo mavi renkleri, Oy deniz Karadeniz kolla kendini kolla, Bordo mavi şahlandı şampiyonluk yolunda. Aklım sensin Trabzon..

  • Candy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti  03:15

Görme Engelli İranlı küçük kız, sesiyle gönülleri fethetti

İranlı görme engelli 11 yaşındaki Fatema Garrar, sesi ve şarkı söyleme yeteneğiyle gönülleri fethetti. Görme engelinin yanı sıra nadir görülen ve genlerden kaynaklı, kemiklerin kolayca kırılma durumu olan mermer hastalı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan  Şarkısı! 01:00

Dinledikçe Beyninizi Yakan Bahar Candan Şarkısı!

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan'ın o sesine rağmen sahne aşkı tüm hızıyla devam ediyor.Dinleyenlere Allah'tan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden...İyi seyirler bol gülmeler.:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu 02:57

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu

Olmaz Olsun, Sezen Aksu'nun 1976 çıkışlı üçüncü 45'liğidir. Bu 3. kırkbeşlik sayesinde giderek ünlenen Sezen Aksu bir yılbaşı gecesi televizyonda söylediği Olmaz Olsun şarkısıyla ertesi gün tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü..

R.I.O. - Headlong 03:13

R.I.O. - Headlong

Tüm müzik videoları yüksek ses ve görüntü kalitesinde seyredelim.com'da! Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri takip etmek için www.seyredelim.com/ kanalımıza göz atabilir ve abone olabilirsiniz. K..

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982 05:43

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra Potpuri Nostalji 1982

5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra grubunun gerçekleştiği 80'lerin tüm unsurlarını barındıran heyecan verici bir kesit... Çekimler 1982 yılında Marmaris Turban'da 16mm'lik kamerayla çekilmiş. Yapımcı - Yönetmen: Yılmaz Çoğulu San..

Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar 08:12

Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar

Ankara nın kalecik,çubuk,gudül,nallihan,sincan ve etimesgut kazalarindan yogun şekilde sanatcı desteği alan bu muzik türü, iç anadolu bölgesinde diğer tüm müziklerin toplamından daha fazla dinlenmektedir...

  • JET TV tarafından
  • 1.686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kürtaj Yapıyoh Yeah Dede Remix 00:38

Kürtaj Yapıyoh Yeah Dede Remix

Geçtiğimiz günlerde çomarlığı ile gündeme oturan dedenin remixi çıkmış. Tüm müzik marketlerinde. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökçe - Tuttu Fırlattı 03:30

Gökçe - Tuttu Fırlattı

Tuttu Fırlattı - 2011 PASAJ FİLM REKLAM Tüm klipler için tıklayın! http://www.netd.com/muzik..

  • TEK KANAL tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 4 yıl önce