#Emine erdogan

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı

Alışveriş yapmak için girdiği bakkaldan aldığı ürünlerin parasını ödemek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakkal dükkanı sahibi arasında geçen diyalog kameralara böyle yansıdı. Para almak istemeyen bakkal sahibine, 'Beni..

Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var 02:07

Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilay Zümrüdü Anka Ödülleri'nde konuştu. Dün geceki olaylı derbi hakkında da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ülkemizin en güzide teknik direktörlerinden birisi, aldığı is..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...' 02:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...'

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'den İyi Parti'ye transfer edilen 15 milletvekili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözleri Salonu Ayağa Kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Özbekistan Şevket Mirzayev'in liderliğinde her alanda olduğu gibi, ticari alanda da çok önemli reformlar gerçekleştiriyor. Doğrusu az ön..

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip 02:42

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke ziyaretine ilişkin klip hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Özbekistan Parl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Erdoğan’dan Rol Çaldılar 01:00

Erdoğan’dan Rol Çaldılar

Son dönemlerde Erdoğan'ın adımlarını taklit eden CHP lideri Kılıçdaroğlu ve kurmayları, şimdi de Türk bayrağı hassasiyetinde Erdoğan'dan rol çaldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti 00:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi kabul etti. Randevu talebi Muharrem İnce'den gelirken, Erdoğan, İnce'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul e..

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart 01:33

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. Salonda açılan pankart ise Erdoğan'ın büyük ilgisini çekti. İşte o pankart..

Ak Parti'nin Merakla Beklenen Seçim Şarkısı Eroğlu Erdoğan 02:53

Ak Parti'nin Merakla Beklenen Seçim Şarkısı Eroğlu Erdoğan

24 Haziran seçimleri için hazırlıklarını tüm hızıyla tamamlamaya çalışan AK Parti'de seçimler için belirlenen seçim şarkısı da belli oldu. AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için uyarlanan ve söz müziğin Ceyhun..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 Gün Milli Yas İlan Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere'de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan işgalci İsrail'in Kudüs'te yaptığı katliamı sert bir dille kınayarak 'Filistinli kardeşlerimizle dayanış'...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik 01:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık Sabrımızın Sonuna Geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'daki Kudüs Zirvesi sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Terörist yerleşimcilerin kutsallarımıza saldırısı konusunda artık sabrımızın son..

Muhalefetin 'Prompter Bozuldu Erdoğan Konuşamadı' Yalanı Elinde Patladı 01:34

Muhalefetin 'Prompter Bozuldu Erdoğan Konuşamadı' Yalanı Elinde Patlad

CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da katıldığı 'Kanaat Önderleri İftar Programı'nda konuşma yaparken kısa süre sessiz kalmasını, Prompter bozuldu, Erdoğan konuşamadı şek..

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...

Erdoğan Sahurdan Önce Neler Yaptığını Anlattı 02:25

Erdoğan Sahurdan Önce Neler Yaptığını Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyeye gelen gençlerle sahurda bir araya geldi. Erdoğan, makam odasından çıktıktan sonra kendisini görüntüleyen kameraya, sahura kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi...

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı 00:48

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Olan Anısını İlk Kez Anlattı

Selçuk Bayraktar katıldığı bir konferansta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anısını anlattı. Erdoğan'ın kendisine söylediği, Bak Selçuk yorulacağın zaman söyle, eve gideceğin zaman söyle ben orada gelir senin yerine nöbet tut..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti 00:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ömer Halisdemir'in Kabrini Suladı Dua Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen cuntacı general Semih Terzi'yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Ha..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı 03:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dev Proje İçin Yenikapı'da Oylama Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Büyük İstanbul Mitingi'nde konuştu. Mahşeri kalabalığa seslenen istanbul Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi'nden da bahsetti. Mitingte yapılacak Millet Bahçesi'nin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı ve Messi Ronaldo karşıla..

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı 00:31

Vanlılar Erdoğan'ı Caddelere Dökülerek Karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin mitingi için bugün Van'a gitti. Binlerce Vanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için caddelere akın etti...

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi 00:53

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi

İzmir'de mikrofon uzatılan bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaş Erdoğan için, Bu adam 100 yıldır yapılamayanları yapmış gözün var göreceksin arkadaş. Nankör müyüz biz ya? 'Atam izin..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Yıldırım'ın Erdoğan'la Anıları Kahkahaya Boğdu 00:48

Yıldırım'ın Erdoğan'la Anıları Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan belgeselde Erdoğan'la yaşadığı anıları anlatan Binali Yıldırım izleyenleri kahkahaya boğdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi 00:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Sonrası Böyle Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası ilk kez görüntülendi. Erdoğan Huber köşkünde vatandaşların tebriklerini kabul etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Oyunu Kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Erdoğan, Bu seçimle beraber Türkiye adeta bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor dedi...