#Emine güler

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı 01:02

Tehlikeli Karım 2. Bölüm Fragmanı

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu d..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final) 01:00

Tehlikeli Karım 6. Bölüm Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı yayında! Eve alınan robot hizmetçi ortalığı şenlendiriyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti 02:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şâh-ı Nakşibend Hazretlerini Ziyaret Etti

Özbekistan'ın Buhara şehrine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şâh-ı Nakşibend Seyyid Muhammed Bahauddin Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Özbekistan Cumhurbaşkan..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Çocuğunuz Tuvalet Eğitimine Hazır Mı 08:25

Çocuğunuz Tuvalet Eğitimine Hazır Mı

Çocuk Sağlığı Uzmanı Emine Zinnur Kılıç: Yürümeye başlayan çocuk tuvalete gidebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu 02:33

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın davetlisi olarak Külliyeye gelen gençler, Erdoğan ailesi ile birlikte sahur yaptı. Sahur sonrası yapılan sohbette bir gencin sorduğu KYK bursu sorusu sonrası yaş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekili Adayı Günay'ın Seçim Ofisini Ziyaret Etti 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekili Adayı Günay'ın Seçim Ofisini Ziyare

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir milletvekili adayı Emine Nur Günay'ın seçim ofisini ziyaret etti...

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

İş Makineleri Altında Evlenme Teklifi 00:38

İş Makineleri Altında Evlenme Teklifi

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde maden mühendisi Emre Arslan, kız arkadaşına maden sahasında kalp şeklinde konumlandırılan iki iş makinesinin altında evlenme teklif etti. Sürpriz karşısında mutlu olan Emine Dolgun da teklif..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali 02:03

İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali

Hastalık sebebiyle yıllar önce sahnelere veda eden Nalan Tokyürek'in son hali gören herkesi şaşırttı. 1994 yılında ‘Of Aman Nalan’ adıyla albüm çıkaran ve daha sonra albümünün ismi lakabı olarak üzerine yapışan Emine ..

  • BETA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasemin Ergene Özilhan Büyüyen Kızları İle Alışverişte 02:09

Yasemin Ergene Özilhan Büyüyen Kızları İle Alışverişte

Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenmiş; 2012’de kızı Emine’yi, 2013’de ise Ela’yı dünyaya getirmişti. Bodrum tatiline kısa bir mola verip İstanbul’a dönen Yasemin Özilhan önceki gün kızları ile alışv..

  • BETA tarafından
  • 1.588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu 00:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mesut Özilin Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mesut Özil-Amine Gülşe çiftinin nikah şahidi oldu...

Görme engelli kızı hayata müzik ve pilates topu bağladı 04:24

Görme engelli kızı hayata müzik ve pilates topu bağladı

Müzik ve pilates topu ile hayata bağlanan doğuştan görme engelli Emine Buluş’un muhteşem sesiyle yorumladığı şarkıların internette tıklanma sayısı yüz binleri buldu...

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı 04:32

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında 4 bloğundan 3’ü yan yatan ve çökme tehlikesine karşı iş makineleriyle desteklenen Barış Sitesi enkazından bir aile dramı çıktı. Ölen 10 yaşındaki torununun elini kurtarılı..

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir 03:36

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir

Covid-19 salgını sebebiyle bağışıklık sisteminin korunup, vücut direncinin yüksek tutulması gereken bu süreçte ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Emine Fulya Akkoyun, ağız ve d..

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK! 02:26

BOYLARI KÜÇÜK AŞKLARI BÜYÜK!

Sosyal medyada tanışarak evlenme kararı veren akondroplazili (boyları normalden çok kısa) Emine Demirel ve Ahat Öztürk çifti, ilk düğünü Gümüşhane'de gerçekleştirdi...

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi 02:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek'e geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere TC-TUR uçağıyla Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi. Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanı'nda Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Selmo Çikotiç..