#Emir can İğrek meydan müzik dinle

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

BLACKPINK - 'Ice Cream (with Selena Gomez)' M_V 03:02

BLACKPINK - 'Ice Cream (with Selena Gomez)' M_V

BLACKPINK - ‘Ice Cream (with Selena Gomez)’ Come a little closer cause you looking thirsty Imma make it better sip it like a Slurpee Snow cone chilly Get it free like Willy In the jeans like Billie You be poppin’ l..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Eli Türkoğlu - Bu Benim Öyküm 03:37

Eli Türkoğlu - Bu Benim Öyküm

Eli Türkoğlu - Bu Benim Öyküm (Özkan Meydan Remix) dinle..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serena - Safari 03:09

Serena - Safari

Serena - Safari Müzik Dinle Şarkı Sözleri I'm sure I've seen you in my dreams I'm feeling like... ain't first time we ever meet You make the time fly slow, slow… Just like slow rivers flow Slow… I see the fire in your ..

Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra )  - Taki Taki 03:32

Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra ) - Taki Taki

Dj Snake ( Ft . Cardi B , Selena Gomez , Ozuna , Letra ) - Taki Taki Müzik Dinle [Intro: Ozuna] Wo-oh, oh-oh [Chorus: Ozuna] Báilame como si fuera la última vez (Oh) Y enséñame ese pasito que no sé (Yeah-yeah) Un be..

Bergen - Küskünüm 04:22

Bergen - Küskünüm

Gücendim kaderime Şansıma talihime Terkeden sevgiiliye Küskünüm küskünüm O kader ki güldürmüyor O sevgili ki dönmüyor Feleğe meydan okurum Gelip beni öldürmüyor Geceme gündüzüme Dünyaya geldiğime Herkese ve k..

Sıla - Zor Sevdiğimden 03:34

Sıla - Zor Sevdiğimden

Niye gidemiyorum biliyor musun? Çünkü emek verdiysen zor. Meydan okuma öyle hemen Dur, neden diye sor. Niye susuyorum anlıyor musun? Çünkü anlattıkça zor. Bükme dudağını hemen Otur o zaman hesabını sor. Çok sevdiğimden d..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Label C5 - Drop 02:13

Label C5 - Drop

SÖZLER : Kafa kafa kafa pilot (ya) Alnında parlıyo red dot Adamlarım 110 kilo Ön koltuktan hırlar dogo (bas) Kafam taş teypte gib gas Dolanıyom mahallende deycas Artıyo gittikçe heyecan Batuflex ile hep facetime Ver..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Rihanna - We Found Love 04:35

Rihanna - We Found Love

We found Love (Intro) It's like you're screaming, And no one can hear. You almost feel ashamed That someone could be that important, That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts..

  • PengoTV tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selena Gomez - Bad Liar 03:52

Selena Gomez - Bad Liar

I was walking down the street the other day Tryna distract myself But then I see your face Oh wait, that's someone else Oh oh, tryna play it coy Tryna make it disappear But just like the battle of Troy There's nothing su..

Atiye Deniz- Don't Think 03:56

Atiye Deniz- Don't Think

It doesn't live, it doesn't live This love doesn't live with you What does it give? What does it give? This love doesn't do any good How could I know? How could I know? Your love is just too cold And I feel, yes I ..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

Şanışer feat. Sezen Aksu - Kara Geceler 04:17

Şanışer feat. Sezen Aksu - Kara Geceler

Şanışer, 2019 yılı bitmeden son teklisini Türk müziğinin efsanesi Sezen Aksu düeti “Kara Geceler” ile dinleyicilerin beğenisine sunuyor. Söz & Müzik: Sarp Palaur Altyapı/Düzenleme: Murat Acar & Sarp Palaur Keman: Ayda..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..