#Emrah aklımı tutamam müzik dinle

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem 05:18

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev..

Emre Sondemir - Mühim Değil 04:23

Emre Sondemir - Mühim Değil

Mühim Değil şarkı sözleri ile Hep derdim bu liman bana yeter Oysaki en deli fırtınalar burada kopar Sevda yüklü gemiler su alır batar En diri çiçekler burada solar Mühim değil senden gelsin Mühim değil beni bulsun Bu ..

Gülden Karaböcek - Ayrılık Son Şarkımız 04:15

Gülden Karaböcek - Ayrılık Son Şarkımız

Küçük Emrah - Ağam Ağam Oy Nedim Dinle..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Müzik Dinle Şarkı Sözleri HEMEN HEMEN HERGÜN BURDAN GEÇİYOR YÜZÜNDE NUR VAR IŞIK SAÇIYOR BU NASIL İŞTİR İÇİM ERİYOR AĞLATIYOR BENİ AĞLATIYOR YOLUNA ÇIKIYORUM BAZEN ARADA BELKİ GEÇERKEN DER B..

Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Sancak - Uçurum 03:12

Sancak - Uçurum

Düşsem uçurumlardan, uyansam okyanuslarda. Yine de gözlerin gibi olamaz. Ölsem yokluğundan, karşımda cennet olsa. Yine de senin yanın gibi olamaz. Kör oldu gözlerim inan seni bulamam. Bağladın kollarımı bak seni tutamam..

Gönül Yazar  Neşesi Bilir 03:47

Gönül Yazar Neşesi Bilir

O yansın derdine gittiği için Onu benim kadar kim sevebilir Sanmasın kahrından ölecegimi Dönmezse dönmesin neşesi bilir Benden ayrılmakla kendi kaybetti Onun kaprisini kim çekebilir Eskisinden daha mutluyum şimdi ..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı 03:04

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı

Albüm İçeriği 1. Feda ( Ağlayan Gitar ) - Feridun Düzağaç 2. Multi Feda - Multitap 3. Şeref Bey Türküsü - Emrah Coksaygan 4. Feda (Şeref Beyin Son Nefesi ) - Feridun Düzağaç Şeref Bey anısına hazırlanan FEDA isimli s..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Tolga Özoltu, Cem Şengül Bağlama: Eren Aker Klarnet: Harun Yüksekoğlu Bass: Özgür Burak Karagenç, Sava..