#Emrah değirmenci ateş sönmeden müzik dinle

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can Boğazdan Çıkar) 44:27

UYARIYORUM! İNSAN KILIKLI HAYVANA DÖNÜŞÜYORUZ! (Mehmet Ali Bulut, Can

Mehmet Ali Bulut ile olan sohbetlerimize ▶https://bit.ly/3i5jSzI linkinden erişebilirsiniz. #mehmetalibulut #bağışıklık #haber KANALA ABONE OLUP ZİLİ AKTİF ETMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN. Yapacağınız her yorum ve beğeni biz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik Devleti Haritalarının Sırrı 14:08

Cihat Yaycı: BUNA KİM DUR DİYECEK? TEHDİT ÇOK BÜYÜK! Ekümenik Patrik D

Cihat Yaycı'dan kanalımıza özel açıklamalar: ▶ İstanbul merkezli ekümenik patrik devleti haritalarının sırrı ve yeni Roma planı.... ▶ Devletin hangi önemli kurumu FETÖ tarafından ele geçirildi? ▶ Fener Rum Patriği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü 01:34

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü

Bir ışık vardır; insanın insan olma tarihinde elden ele taşınan. Ve önemli olan, ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir. Yaşadığımız bu güzel topraklarda o ışığın adı Cumhuriyettir. Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeden, el..

  • Cowboy tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 8 yıl önce
448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP 04:26

HEREM-SEVDALİ YENİ KLİP

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Herem - Sevdali 04:26

Herem - Sevdali

SEVDALİ DERE GELUR KUDURUR TAŞİ TAŞA VURDURUR BU SEVDALUK ADAMİ ELDUMEZ SURUNDURUR SEVDALİ BAKİŞUNE HASTAYİM GÜLÜŞÜNE BU DÜNYAYİ DOLAŞTUM RASLAMADUM EŞUNE SEVDANUN ATEŞİNE DÜŞTÜM AŞKUN PEŞİNE BU DÜNYAYİ DOL..

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm 54:39

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 121. bölümünde; Aykut Fırat, Ayfer Atay, Selami Değirmenci ve Tahir Sert konuk olarak yer almaktadır...

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle 1:23:01

Şeytan-ı Racim 2 - İfrit 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Aslı, dokuz yaşından itibaren yetimhanede büyümüş, sıkıntılı bir çocukluk ve ergenlik dönemi geçirmiştir. Yıllar sonra çocukluğundan beri ona musallat olan, onu kontrol eden güç tekrar ortaya çıkmıştır. Aslı'nı..

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle 1:10:55

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Keloğlan’ın padişahın kızına kavuşma serüvenini anlatır. Keloğlan, annesinin öğüdü üzerine değirmene gittiğinde, değirmenci Keloğlan’ın buğdaylarını döker. Bunun üzerine Keloğlan, Pamuk Prenses Fadik’in ve..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız 00:34

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız

Elinde tuttuğu parayı ateşe vererek paranın yanmayacağını deneyimlemek isteyen kız için olaylar planlandığı gibi gitmiyor. Paranın ateş almasından sonra masadaki sıvının da ateş alması olaylar zincirini tetikliyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda 01:30

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda

Düğünde havaya ateş etme hiç değişmiyo hakketen,görüntüde havaya ateş eden sanki acemiler topluluğu sağına soluna bakmıyıp bir de tırsıyolar...

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık! 05:56

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık!

Ateş'in kendisine hak vermediğini düşünen Aslı, ondan ayrılma kararı alıyor. Annesi Maya ile babası Faryalı'yı yıllar sonra bulan Aslı'nın mutluluğu uzun sürmez. Yıldız ile Faryalı'nın birbirlerini hala sevmeleri, Faryal..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca 02:07

Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca

Kınalı-Çorlu otoyolunda meydana gelen ve film sahnelerini aratmayan kovalamaca an be an kameralara yansıdı. Trafikte seyreden bir sürücünün cep telefonu kamerası ile kaydettiği görüntülerde sivil plakalı bir araçla bir m..

  • JET TV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce