#Emrah her gün bir aşk uğruna müzik dinle

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın ) 04:59

Orhan Ölmez - Su Misali (Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın )

Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende i..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet 01:33

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet

Ceyhun Çelikten – Tabii Ki Evet Şarkı Sözü Büyük bir millet Güçlü bir devlet Son güne kadar Biz varız elbet Haydi büyük ülkem Haydi tam gayret Gelecek nesiller için Tabii ki evet Tek millet Tek vatan için Toprağında y..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Fatih Ünal - Bir Of 04:15

Fatih Ünal - Bir Of

Bir Of şarkı sözleri ile Birazdan batar güneş hüzün çıkar sonra Bugünde her gün gibi özledim Bana hiç kapanmayacak bir yara bıraktın Tuz basıp üstüne bekledim Ben sevmedim, sadece çok sevdim Bir of çekip içimden şehre ..

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Gönlümde,  Açmadan Solan Bir Gülsün 00:53

Gönlümde, Açmadan Solan Bir Gülsün

Gönlümde, Açmadan Solan Bir Gülsün ???? Her Zaman Gamlıyım, Her Zaman Üzgün... Beklerim Yolunu Aylar Boyunca... Yeter ki Gel Bana ???? Senede Bir Gün... Senede Bir Gün.....

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son 01:22

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum 10:27

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum

Bir Baba Hindu - Fadıl'ı Seviyorum Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl ..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Bir Tamirci | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:08

İşte Bir Tamirci | Çocuk Şarkıları 2016 | Bebek Şarkıları | Sevimli Do

Sevimli Dostlar karakterlerimizden Mert tamirci oluyor. Çocuk şarkıları 2016 ve bebek şarkıları yeni videomuz işte bir tamirci TAMİRCİ Çocuk şarkısı sözleri: © Adisebaba Animasyon İşte bir tamirci tamir eder her şeyi,..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Bir Düğün Hikayesi - Ayşenur & Emre 03:26

Muhteşem Bir Düğün Hikayesi - Ayşenur & Emre

Rüya tadında bir aşk masalı.. Sevgili Ayşenur & Emre'ye bir ömür boyu aşk ve huzur diliyoruz...