#Emrah uzaktan el salla müzik dinle

Sahada Ümit Karan Farkı Mükemmel Bir Gol Attı 29. Bölüm Survivor 2018 01:23

Sahada Ümit Karan Farkı Mükemmel Bir Gol Attı 29. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununda kaleyi uzaktan gören Ümit Karan, nefis bir gole imza attı...

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Aydın ve Eşi Çiftlik Bank Açılışı 03:42

Mehmet Aydın ve Eşi Çiftlik Bank Açılışı

Bizim tosuncuğun videolarda pek görülmeyen eşinin yeni görüntüleri çıktı. Çiftlik bank açılışında yanında bulunan eski eşi açılışları uzaktan izlemekle yetiniyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Ondan Hoşlandığını Belli Etmek İçin Ne Yaparsın Röportaj 03:36

Ondan Hoşlandığını Belli Etmek İçin Ne Yaparsın Röportaj

Ondan hoşlandığınızı belli etmek için hamsi alıp arabasının içine mi atıyorsunuz, yoksa uzaktan göz kırparak mı ilgisini çekersiniz? Bazıları kıvırmadan çatır çatır hoşandığını söyler, kimileri de flört ederek şansını de..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Gezi Teknesine Çok Yakın Atlayan Dev Balina 00:30

Gezi Teknesine Çok Yakın Atlayan Dev Balina

Avustralya, Port Macquarie'de uzaktan beklerken çok yakınlarından birden çıkıp atlayan balinanın sıçrattığı sular gezi teknesine geliyor....

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuncakların Üzerine Lav Dökmek - Deli Mi Ne 15:00

Oyuncakların Üzerine Lav Dökmek - Deli Mi Ne

OYUNCAKLARIN ÜZERİNE LAV DÖKMEK! (EFSANE DENEY) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Hangar Boot Camp de Lav serimizin yeni videosunu çektik ve Oyuncax Barbie Uzaktan kumandalı araba biberon gibi oyuncakların üstü..

  • JET TV tarafından
  • 330 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağla Şikel'in Podyumdaki Zor Anları - Eser Yenenler Show 03:14

Çağla Şikel'in Podyumdaki Zor Anları - Eser Yenenler Show

Podyumda yürümek uzaktan bakıldığında kolay gözükebilir, tabii işin gerçeği çok farklı. Podyum kazalarını ve zorluklarını Çağla Şikel'e sorduk...

  • JET TV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevginin en saf ve temiz hali..... 00:58

Sevginin en saf ve temiz hali.....

Bir konferansta birbirini görüp aşık olan ve aşklarını uzaktan yaşayan 2 down sendromlu gençlere, Annelerinin sürpriz bir buluşturmaları....Ne güzelsiniz yaa pırıl pırıl bir kalp, çıkarsız beklentisiz bir sevgi. Ne mutlu..

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor- 01:15

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim aracı EBA TV’de yaşanan sıkıntıya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk “Sorunun çözülmesi için çalışmalar sürüyor” dedi...

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları 00:18

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde verilen uzaktan eğitim sırasında mikrofonunu açık unutan öğrencinin hakareti hocası tarafından duyuldu...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mahallelinin internet isyanı! 02:22

Mahallelinin internet isyanı!

İSTANBUL ESENLER'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA YIKILAN BİR BİNA YÜZÜNDEN MAHALLENİN İNTERNET KABLOLARI KOPTU. YAKLAŞIK 1 AYDIR İNTERNETE GİREMEYEN MAHALLELİ İSYANDA. ÇÜNKÜ MAHALLENİN ÇOCUKLARI UZAKTAN EĞİTİME KATILAMIYOR..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Marslı Film İzle 2:21:37

Marslı Film İzle

Astronotlar mars gezegenine bir görev için gönderilir. Bölgede meydana gelen fırtına neticesinde astronotlardan Mark Watney ekipten ayrı düşer. Arkadaşları tarafından bir süre arandıktan sonra öldü sanılan Watney’i bulma..

  • Tv Series tarafından
  • 23.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gören kar yağıyor sandı! 01:14

Gören kar yağıyor sandı!

SAKARYA'DA KELEBEKLERİN 3 GÜN SÜREN ÖLÜM DANSI BAŞLADI. YÜZ BİNLERCE KELEBEK AYDINLATMA DİREĞİNİN ETRAFINDA TOPLANIP ÖLÜME KANAT ÇIRPTILAR. UZAKTAN GÖRENLER İSE İLK BAKIŞTA KAR YAĞDIĞINI SANDI.....

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon! 05:53

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Hoşça Kal Leon!

Babası Vasili'nin ölümünü kaldıramayan Leon, Hilal'e olan acısını anlatır. İzmir'i terk ederlerken Hilal'in de kendisiyle gelmesini ister. Leon, babası Vasili'nin kurşuna dizilmesinden sonra annesi Kirya Veronika ile İzm..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki! 04:05

Yıllar Sonra Sahibini Gören Aslandan İnanılmaz Tepki!

Meksika’da bir hayvanat bahçesinde bulunan dişi aslan Kiara, kendisini yavruyken sahiplenen Adolfo’yla yıllar sonra karşılaşmasında onu unutmadı ve ortaya böyle görüntüler çıktı. Yavruyken sahiplendiği dişi aslan Kiara'y..

  • En Yeniler tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce