#Emre aydın ve İlginç Şarkı İsimleri

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body 03:45

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body

Pitbull - Jennifer Lopez - Sexy Body Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] Mr. Worldwide! Ha ha ha With the mami, with the sexiest body J.Lo, let's ride! [Chorus: Jennifer Lopez] I would like, to get, to know you, baby Like, t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.414 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza 03:38

Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza

Pitbull - We Are Strong Ft. Kiesza Şarkı Sözleri Albüm: Climate Change [Pitbull:] Mr. Worldwide, I just want to welcome everybody to my life It's heaven on earth, but it's one hell of a ride Let's show everybody why lo..

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım 03:10

Cengiz Coşkuner Bu Akşam Bütün Meyhanelerini Dolaştım

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul' un Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo 03:35

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo

Pitbull - Educate Ya Ft. Jason Derulo Şarkı Sözleri [Intro: Pitbull] She sexy, fine, sophisticated and you know she rolling with me It's B–O-N, Armando Bon, but if you act right I'll give you the D [Chorus: Jason Derulo..

Theory Of A Deadman - Cold Water 03:03

Theory Of A Deadman - Cold Water

Şarkı Sözleri [Verse 1] Everybody gets sad sometimes, you know What else can we do when we're feeling low? So take a deep breath and let it go You shouldn't be drowning on your own [Pre-Chorus] And if you feel you're si..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony 04:06

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony Şarkı Sözleri [Verse 1: Zara Larsson] I’ve been hearing symphonies Before all I heard was silence A rhapsody for you and me And every melody is timeless Life was stringing me ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Costa Vlastara feat. Nikita So Nikki - Dreamin Of You 03:05

Costa Vlastara feat. Nikita So Nikki - Dreamin Of You

Şarkı Sözleri Lyin' in my bed Thoughts in my head Visions of you But I can't get through the night So pick up the phone I know you're home You're playin' with my heart And you know that it just ain't right It's just a ..

Betty Who - Mama Say 03:15

Betty Who - Mama Say

Şarkı Sözleri (What would your mama say?) Come with me, I'm what you need I light you up, 'cause I can see the fire in your eyes Welcome to your fantasy, your wildest dreams I'll show you things you never knew you liked..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld - At My Best 03:17

Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld - At My Best

Şarkı Sözleri [Verse 1: Machine Gun Kelly] I wrote this song as a message for help On behalf of anybody finding theirself I wrote this letter to numb your pain 'Cause everyday I wake up I'm feeling the same I got issues ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Linkin Park - Battle Symphony 03:42

Linkin Park - Battle Symphony

Linkin Park - Battle Symphony Şarkı Sözleri [Verse 1] I got a long way to go And a long memory I been searching for an answer Always just out of reach Blood on the floor Sirens repeat I been searching for the courage To ..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night 03:29

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night Şarkı Sözleri [Verse 1: Charli XCX] You are something special, oh-woah Twenty carats of lit gold What we had was precious, oh-woah But I had to let you go [Pre-Chorus 1: Charli XCX] We h..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni) 02:57

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni)

Şarkı Sözleri Ellere yakın benden uzak Sözlerin hep keder ve tuzak Konuşalım anlaşalım ora yerde buluşsak Bunca zaman bunu ben başaramadım Ne huyuna ne suyuna alışamadım..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi 05:26

Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Zack Knight ft Rami Beatz - Ya Baba” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot subm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabesk Salla salla 00:50

Arabesk Salla salla

Şener Şen'in sesinden unutulmaz şarkı.Dinlemeden geçmeyin...

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce