#Emre aydın ve İlginç Şarkı İsimleri

Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in  Elbisesi! 11:21

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in Elbisesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Deniz Serkanova'nın elbisesi yarışmacılar ve jüri tarafından beğenilmezken Kerimcan Durmaz, Deniz'den elbisesini açıklamasını istedi. Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..

Googoosh - Eshgh 05:03

Googoosh - Eshgh

Googoosh - Eshgh Şarkı Sözleri Eshgh, zakhme amighi ke hargez khoob nemishe Eshgh, yani tamoome zendegit too aatishe Eshgh, aashki ke daare bi eraade mirize Eshgh, baaghi ke dige taa galoo too paayize Eshgh... Maa, ke o..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

The Fin. - Without Excuse 03:21

The Fin. - Without Excuse

Şarkı Sözleri: I scratched on your name Ink sticks my hands You won't like it I just don't know why I scratched on your name Ink sticks my hands You won't like it I just let it go Rain's falling on my head Into my th..

Borgeous - Morten Feat. Runagroundmusic - Coffee Can Money 03:52

Borgeous - Morten Feat. Runagroundmusic - Coffee Can Money

Borgeous - Morten Feat. Runagroundmusic - Coffee Can Money Şarkı Sözleri [Verse 1: Runaground] Minutes turn to months I guess I think too much Been waiting, outta luck It's all because I could get famous, be nameless You..

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı 05:56

Sezen Aksu İstanbul İstanbul Olalı

Uzanıp Kanlıca'nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar'a doğru Yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti Hem anlıyorum hem çok acı tek taraflı bitti Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek bi kayık Zula..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş 03:02

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş

Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Gelecektin gel..

Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun 03:20

Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun

Oysa ona sarilup uyuyarak gözgöze Nefesimu tüketmek ister idum dizdize bir sözüne ömrümi serer idum önüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan 01:57

Bir Sarmaşık Olsaydım Tarık Akan

bir sarmaşık olsaydım, sıkıca tutunsaydım bir yere. sökülüp atılmasaydım, köklerimi salsaydım derinlere. bir sarmaşık olsaydım, dolasaydım gövdemi döne döne. günlerce aynı yerde kalsaydım, hareketsizlikten uyusaydım. b..

Bülent Ersoy Kocam Değil Benim 03:03

Bülent Ersoy Kocam Değil Benim

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir...

Eko Fresh - Orient Express 03:58

Eko Fresh - Orient Express

Eko Fresh - Orient Express Şarkı Sözleri Eko Fresh] Bruder, sag mir, was ist Heimat Heimat ist dort, wo ich ein Heim hab' Doch stell' dir vor, dort war ich noch keinmal Köln ist in meinem Herzen drin, doch Nerelisin? D..

Bssmnt - Tu Vas Dansero 03:13

Bssmnt - Tu Vas Dansero

Şarkı Sözleri Tu vas danser Tu vas danser Tu vas danser Tu vas danser Tu vas danser, tu veux la monnaie Mais d'abord tu vas danser Tu veux le champagne Mis d'abord tu vas danser Tu veux qu'on s'mette high Tu vas danser ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Hakarete Uğrarsa 01:58

Bülent Ersoy Hakarete Uğrarsa

Ölmeyen Şarkı Filminden bir kesit...

Bülent Ersoy'dan Fatma Girik'e Ret 02:41

Bülent Ersoy'dan Fatma Girik'e Ret

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir...

Bülent Ersoy Aşık Olursa 00:43

Bülent Ersoy Aşık Olursa

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Bülent Ersoy'un Gençlik Yılları 00:51

Bülent Ersoy'un Gençlik Yılları

Ölmeyen Şarkı Filminden bir sahne.İyi seyirler...

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Ed Sheeran - Galway Girl 02:52

Ed Sheeran - Galway Girl

Ed Sheeran - Galway Girl Şarkı Sözleri [Chorus] She played the fiddle in an Irish band But she fell in love with an English man Kissed her on the neck and then I took her by the hand Said, Baby, I just want to dance [..

Bülent Ersoy Dede Efendi'yi Anlatıyor 00:46

Bülent Ersoy Dede Efendi'yi Anlatıyor

Ölmeyen Şarkı filminden unutulmaz bir kesit.Mutlaka izleyin...

Yüzüne Tükürmek İçin Geldim 01:00

Yüzüne Tükürmek İçin Geldim

Ölmeyen Şarkı Filminden unutulmayan bir sahne.Mutlaka izleyin...

Zara Larsson - Only You 03:42

Zara Larsson - Only You

Zara Larsson - Only You Şarkı Sözleri [Verse 1] I don't wanna shower even if I stink 'Cause I don't wanna wash you off, wash you off my skin It's been about an hour, and I'm still trembling, oh Feelin' you deep, feelin' ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce