#Emre aydın ve İlginç Şarkı İsimleri

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan 03:12

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan

Daima Yaşa Azerbaycan şarkı sözleri ile Yeşil ve kırmızı mavi Bu bizdeki kalbin rengi Çocuğu yaşlısı genci Hepsi cesur halkın sesi Vatansız olmaz Kursundan korkmaz Hepimiz tek can sen daima Yaşa Azerbaycan Kimseden k..

JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Yağmur Termiyeci - Dağlar Kızı Reyhan 02:36

Yağmur Termiyeci - Dağlar Kızı Reyhan

Dağlar Kızı Reyhan Şarkı Sözleri İle Dağlar kızı Reyhan Reyhan Reyhan Dağlar kızı Reyhan Reyhan Reyhan Alem sana heyran heyran heyran Olurum sana gurban Reyhan Reyhan Canım Sana gurban Reyhan Reyhan Ne güzelsin ay gız..

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın 02:45

Arda Balkay - Gözü Çıksın Gözü Olanın

Gözü Çıksın Gözü Olanın şarkı sözleri ile Kime yarsın yar Bana cansın yar Seni Ben kimi kim sarar, Bulamazsın yar Benim yaram kanar Yaram seni arar Sen de birgün beni arar Bulamazsın yar. Gözü çıksın gözü ola..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin 03:48

Nilay Feat Selim Gülgören - Bi Bitmedin

Bi Bitmedin şarkı sözleri ile Böyle aşk olmaz dedim bak olmadı Söndü yanmaz deneriz dedin yanmadı Günler geceler nasıl geçecekti tek soru Yeter artık nedir bu kaderin benle zoru Meğer ben kendimi boş yere avutmuşum Te..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Mahlas Muhlis - Refakatçi 03:26

Mahlas Muhlis - Refakatçi

Refakatçi şarkı sözleri ile... Refakatçı Dünyan döndü durmaz Kalın sardım Benle olman için Sabır lazım Sana kendimi anlatamadıysam Yazık çok yazık Bir sorun var aklında Yada yanlış düşündün Hakkımda Aman neyse her n..

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın 04:00

Cem İbrahim & Yücel Uçar - Yaranamazsın

Yaranamazsın şarkı sözleri ile... Ne yaparsan yap dostum yaranamazsın Aynı gün aynı heves aynı şaşkın İkimiz gibi mağdur onca günahsız Tek suçumuz sevmekti amansız. Bir kere bin kere Sevdik ama sevinmek de Yoktu kade..

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam 00:26

Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam

Ameliyat sonrası aldığı narkozun etkisiyle şarkı söyleyen gencin videosu sosyal medyada bir anda viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Mustafa Sandal - Masum Gibi 02:52

Mustafa Sandal - Masum Gibi

Masum Gibi şarkı sözleri ile Durdun masum gı̇bı̇ karşımda Ben düşsem de denı̇ze Senı̇n gı̇bı̇ yılana sarılmam Yorgun galı̇bı̇yet alınmaz Kara sevda düştü mü dı̇llere Bunlar sayılmaz Taraf olur haı̇nler aşka Sen boşv..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Aslızen - Mağusa Limanı 03:53

Aslızen - Mağusa Limanı

Mağusa Limanı şarkı sözleri ile Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Beni öldürdende yoktur din iman Beni öldürdende yoktur din iman Uyan Alim uyan,..

Gökcan Sanlıman - Aramızda 03:32

Gökcan Sanlıman - Aramızda

Şarkı Sözleri: Aramızda bir durum var Bir romantik haller böyle Dar alanda kısa paslar Şartlar uygun bak jiletim de İki laf arası Çakıyor bakışını Yürümek değil o! Havada süzülüyor Ölünür nasıl güzel! Düşüyorum tutun Eli..

Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız 03:03

Bülent Serttaş- Kadınlar emredecek, biz yapacağız

Bülent Serttaş, eşi Selvi Serttaş’la Etiler’de kameramıza takıldı. Selvi Serttaş’a eşi Bülent Serttaş'ın geçmişte sık sık sahnede yaptığı çılgınlıklarla adından söz ettirdiğini hatırlattık. Ünlü şarkıcı eşine olan bağlıl..

Sefer Alevli - Sonbahar 03:40

Sefer Alevli - Sonbahar

Sonbahar şarkı sözleri ile Sokul usulca anlat derdini Yarım kalmış hikayeyi Dinsin gözyaşın felaketi Sönsün yüreğin ateşi Aman aman aman inadı bırak Gelir geçer bu ızdırap Bu kalp yaşar yine sonbahar Dön bak ..