#Emre aydın ve İlginç Şarkı İsimleri

Oha Diyeceğiniz 78 İlginç Ürün - Oha Diyorum 09:42

Oha Diyeceğiniz 78 İlginç Ürün - Oha Diyorum

Oha Diyeceğiniz 78 İlginç Ürün - Oha Diyorum İzle..

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Görme Engelli Gencin İlginç Yeteneği 00:31

Görme Engelli Gencin İlginç Yeteneği

Görme engelli genç eline verilen içecek şişelerinin markalarını şişeye vurarak tahmin ediyor. Genç tahmin etmekle kalmayıp hepsini biliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da ilginç kaza kamerada 02:22

İstanbul’da ilginç kaza kamerada

Şişli’de hafif ticari aracın dönüş alacağı esnada kaldırıma çarpıp devrildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı...

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti 02:52

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile birlikte meşaleli evlilik teklifinde bulunan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına aykırı davranmaktan 900 TL ceza kesildi...

Türkiye'nin en ilginç mezarlığı 05:08

Türkiye'nin en ilginç mezarlığı

Tokat'ın Niksar ilçesinde ormanın içerisinde bulunan ahşap mezarları görenler gözlerine inanamıyor...

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

İstanbul’da ilginç olay! 01:42

İstanbul’da ilginç olay!

Kağıthane’de bir sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada yaşlı bir adama çarparak yaralanmasına neden oldu. Kaza sonrası sürücü, ambulansı beklemeden olay yerini bozarak yaralı adamı ön camı kırılan araçla hastaneye götü..

Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi! 01:23

Kumar baskınında ilginç saklanma yöntemi!

Kırıkkale'de bir dernekte kumar oynayanlardan biri baskında polise yakalanmamak için yerinden söktüğü mutfak kapısını odanın köşesine götürerek arkasına saklandı. Covid-19 tedbirlerini ihlal eden 14 kişiye toplamda 87 ..

Yatırımcılara ilginç bir tavsiye 02:16

Yatırımcılara ilginç bir tavsiye

İddialara göre finans devleri erkek yatırımcılardan vücutlarına daha başarılı olmak için kadın hormonu almalarını istedi...

İlginç İsimli Perdeci 00:14

İlginç İsimli Perdeci

İndirim yapan perdeci malları sokağa döküp sosyal medyada bir video paylaşmış. Ancak perdecinin ismini keşke görmeseydim...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erkek Arkadaşını Aldatırken Yakalayan Kadının İlginç Tepkisi 00:27

Erkek Arkadaşını Aldatırken Yakalayan Kadının İlginç Tepkisi

Erkek arkadaşının hal ve hareketlerinden şüphelenen kadın, erkek arkadaşını takip etmiş. Kadın şüphesinin doğru çıktığını bir kafede gözleriyle görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Xecê - Çoxkê Hind 02:38

Xecê - Çoxkê Hind

Xecê Çoxkê Hindo Kürtçe Şarkı Sözler Çoxkê hindo sore,malê min malê min malê min Çoxkê hindo sore,Sal borî ji emrê min Bişkoj dor man dore,,malê min malê min malê min Bişkoj dor man dore,Sal borî ji emrê min Cihkê des..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğçe Kandemir, Koray Avcı 33:57

Pop Müzik 2022 - Türkçe Müzik 2022 - Nahide Babashli, Koray Avcı, Tuğç

Şarkı Sen Sanatçı Koray Avcı Albüm Aşk İle YouTube'a lisanslayanlar The Orchard Music (Dokuz Sekiz Müzik adına); UMPG Publishing, BMI - Broadcast Music Inc. ve 5 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Eteği Belinde Sanatçı Manuş ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..