#Emre demir Çankaya marşı

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018) 01:09

Beyaz Show Fragmanı (30 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta Seren Serengil, Rafet El Roman, Cengiz Semercioğlu, Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibi konuk oluyor! Beyaz Show 23 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı 04:37

Yenilmezler Filminde Hulk İçin Geliştirilen Hulkbuster Yapımı

Çılgın İngiliz mucitler internetten aldıkları parçaları kullanarak, ev yapımı Hulkbuster yapmayı başardı. Marvel serilerinin yakın takipçileri, Demir Adam’ın Hulk’ı durdurmak için geliştirdiği Hulkbuster’ı kesinlikle hat..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ajda Pekkan Sinemaya Geri Mi Dönüyor 03:27

Ajda Pekkan Sinemaya Geri Mi Dönüyor

Ajda Pekkan Ve Samsun Demir Bir Araya Gelerek Samsun Demir'in Yapımcılığını Üstlendiği Masal Şatosu Sihirli Davet Filmini İzledi...

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı 04:59

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı

Adana’da bir bisiklet tasarımcısı korona virüsle mücadelede ‘evde kal’ çağrısına uyulurken, sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre yüksekliğinde ‘Koronasiklet’ isminde bir bisiklet tasarladı. Uçakların fren sistemind..

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak 01:59

YHT Edirne'nin Kültürel Dokusunu Bozmayacak

Türkiye'nin Avrupa ülkeleriyle yüksek standartlı demir yolu bağlantısını sağlayacak Halkalı-Kapıkule demir yolu projesi Edirne kent merkezinden geçecek. Proje, tarihi eserlerin silüetini bozmayacak şekilde planlandı...

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 00:42

Cumali Ceber - İlk Teaser (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Halil Söyletmez'in sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaşan karakteri Cumali Ceber'in başından geçen olayların konu edildiği 'Cumali Ceber: Allah Seni Alsın' filminden ilk teaser yayınlandı! 4 Ağustos'ta sinemasever..

7 köpek tek komut! 01:01

7 köpek tek komut!

BURSA'DA YAŞAYAN EMRE DEMİR SOKAKTA YAŞAYAN 7 KÖPEĞİ SAHİPLENDİ. ONLARI ÖYLE BİR EĞİTTİ Kİ ŞİMDİ HEPSİNİ TEK BİR KOMUTLA İDARE EDEBİLİYOR.....

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor 05:35

İlk T129 ATAK Helikopteri Teslim Ediliyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ilk T129 ATAK helikopteri teslim törenine katılacak. Detayları TGRT Haber muhabiri Emre Kol aktardı...

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Sertab Erener - Olsun 04:46

Sertab Erener - Olsun

Söz: Can Bonomo Müzik: Emre Kula Düzenleme: Emre Kula..

İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'yi Sallayan Trajikomik Gol! 00:35

Türkiye'yi Sallayan Trajikomik Gol!

Büyükşehir Gaziantepspor A2 takımında Yunus Emre Yılmaz penaltı kurtaran kaleciyi kutlamak için üzerine doğru atladı, bu sırada topu elinden kaçıran kaleci, kendi kalesine gol attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!! 01:49

Çağla Şikel'in 4 yıl Önce Övdüğü Buse Narcı Kocasını Elinden Kaptı!!

Emre Altuğla şuan aşk yaşayan Buse Narcı bir zamanlar moda yarışmasında Çağla Şikel'in övgü dolu sözlerine mazhar olmuştu.Şu an gelinen noktayı tahmin etseydi Çağla Şikel aynı duruşu sergilermiydi,tabiki çok zor.Haberimi..

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman 00:48

İçimdeki Fırtına 2. Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 72. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı 05:06

İşte Benim Stilim 72. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı

19 Şubat 2017 Pazar günü yayınlanacak olan 72. bölümünde haftanın finalinde neler yaşanacak? Program konukları Emre Kaya ve Kerimcan Durmaz.Bu haftanın final konsepti ise siyah ve beyaz...

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..